Veel PR’s in Utrecht voor de Atledo MiLaTroopers

Foto:

Ondanks de vakantie stond er toch een groot aantal fanatieke atleten aan de start bij de Trackmeeting in Utrecht. Ook de Atledo Mila Troopers Brik van Dusseldorp, Jair van Winkel, Jelle de Roon, Jasper van Laarhoven, Marit Griep en Anne de Jong, waren natuurlijk aanwezig!

Op de 800 zien we Brik helemaal klaar voor de start. Alle banen dubbel bezet. Na wat duw- en trekwerk is de doorkomst toch op de 200 meter 29 seconde. De groep blijft dicht op elkaar zitten en op 600 kan hij niet meer weg, en de laatste 200 laten niet de eindsprint zien die Brik normaal heeft. Eindtijd 2 minuten blank.
Niet moe, en opgeladen door al dat duw werk. Dus: Brik gaat meteen inschrijven voor de 200.
Hup, uit die startblokken en wat een macht. PR super verdiend met 24.54 sec !!! Puike prestatie!

Dan Jair, die de 800 benut als training om wedstrijdtempo te verhogen voor zijn langere werk. Snel weg met doorkomst op de 200 meter binnen de 30 seconde, dan vasthouden wat aardig gaat met krappe 32. Dan zie je het kraken en het buigen van de schouders, wat we van hem kennen. Dat remt wat af, maar de benen weten de tred vast te houden naar 2.07.46 min. Jaja, een nipte PR. Doel geslaagd!

Jelle aan de bak op de 1500. Behoorlijk ontspannen gaat hij erin. Hij weet dat hij weinig duurwerk gedaan heeft, maar het tempo zit wel in zijn lijf. De vertaalslag kon hij in de laatste weken prima maken naar de 400 en 800, maar bij deze 1500 lukt het niet helemaal. De serie was net te machtig voor hem. Maar met 4.24 min kun je rustig thuis komen hoor!

Dan naar de 1500 serie met Jasper, Marit en Anne. Hele drukke spannende serie en Jasper start langs de rand. Anne zien we in gevecht met twee jongens. Ze doet dat goed, het was van niveau zwarte band. Maar veel te veel energie verspilling. Marit wordt ook gemangeld en gewoon terug geduwd. Jammer.
Snelle eerste ronde. De tweede ronde gaat gelukkig al wat langzamer, maar het veld schuift in elkaar.

Jasper houdt het tempo heerlijk strak en de laatste twee ronden gaan allebei ergens in 1 minuut 7. Een mooie PR is zijn beloning met 4.40.38 min. Lekker 5 sec eraf gesnoept!!

Anne was goed mee op 900 mtr, maar krijgt een dipje. Naar de laatste doorkomst toe, pakt Anne weer vollebak op en dat gaat goed met mooie lange pas. Marit kan het gat klein houden en gaat soepel mee. Naar de finish toe fors tempo! Een flinke PR voor Anne met 7 seconden eraf met 4.56.02 min. Super!!! De 5 min grens is nu doorbroken.
Marit had die grens in een eerdere wedstrijd gehaald en komt nu direct na Anne binnen met net geen PR.

Het was een Leuke avond!!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen