Twee kampioenen bij PSV De Edele Hoefjes en diverse afgevaardigden voor de Brabantse kampioenschappen

Foto: CC0/Public Domain

Tijdens de afgelopen selectiewedstrijden voor de kampioenschappen van kring Baronie van de K.N.H.S. zijn er van PSV De Edele Hoefjes diverse amazones geweest die gestreden hebben om de titel Kringkampioen.

Twee amazones is het gelukt om de titel kringkampioen te bemachtigen. In de klasse C-L1 slaagde Amy van Bragt met haar pony Mister Macho erin om de titel op te eisen en in de klasse D-Z1 is het Nicole Kimenai met haar pony Tongerenhof Aramis gelukt.

Amy van Bragt mag met haar pony Mister Macho strijden voor zowel een dressuurtitel als een titel bij het springen in de klasse C-B. Een knappe prestatie! Maar niet alleen deze twee combinaties mogen gaan strijden om de titel Brabants Kampioen. Want ook al zijn ze dan geen kampioen geworden er zijn in iedere klassen nog meer amazones die door mogen om mee te strijden. Zo gaat ook Femke den Boer met haar pony Melody vd Manuhoeve strijden om de titel in de klasse D-B. Beau Klerkx mag met haar pony Baron Dox gaan strijden om de titel in de klasse DE-M1. Janneke Bleeker mag ook met haar pony Haston By Happy strijden om de titel in de klasse DE-M1. Suzanne Jansen-Smulders mag met haar paard Hurricane strijden om de titel in de klasse L2 bij de paarden.

Voor een aantal andere amazones is het nog spannend want zij staan op de reservelijst voor het geval er uitvallers zouden zijn. Op deze reservelijst staan Babette Bleker met haar pony Chabalito B in de klasse DE-M2, Romy Dekkers staat met twee pony’s op de reservelijst met haar pony Finally La-Di in de klasse C-B en met haar pony Joly’s Wiske in de klasse D-B. Ook Quincy Meulblok staat met twee paarden op de reservelijst om mee te mogen doen. Met haar paard Pure Bf’s Eternity voor de dressuur in de klasse L1 en met haar paard Pure Bf’s Antrax springen in de klasse Z.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen