Rolf Drewes en Pieter Koedijk winnen koppelwedstrijd

Foto:

Zomerse temperatuur korte broek aan en vissen heerlijk en dan aan de Donge te s ’Gravenmoer.

Hier viste h.S.V.De Ruischvoorn Dongen een koppelwedstrijd vaste hengel  Helaas maar negen deelnemers die naar de waterkant waren gekomen om hun nummer om zeven uur in ontvangst te nemen.
Daarna konden ze naar hun stekkie gaan om kwart over acht klonk de toeter en konden de vissers beginnen met vissen de eerste balletjes werden gecupt of in het water gegooide het was wachten tot de eerste aanbeet zich voor deed de eerste werden binnen gehaald ze waren niet groot maar er werden toch leuke aantallen vissen gevangen.

De snoeken waren ook actief en regelmatig pikte ze het visje op tijdens het binnen halen. Ook werden er weer zeelten gevangen en als je die zou vangen kon je wel een s goed zitten zo ving Wim de Vos er een met een aantal voorntjes erbij ook Rolf Drewes ving er een die net wat meer gewicht had en zo individueel winnaar werd met 2925 gram Wim ving 2525 gram bij elkaar. Ook Henk Bakx zat leuk te vangen en ook hij had net als Leo Akkermans regelmatig een snoek aan zijn visje maar helaas werden die niet gevangen.

Om half een klonk de toeter en de strijd was gestreden en konden de vangsten gewogen worden en daarna de koppels geloot worden. Zo loten Pieter Koedijk de winnaar Rolf Drewes en samen hadden zij 4875 gram goed voor de winst en een dikke envelop. 2e werd Ad van Zelst en Wim de Vos met 4100gram  3e Leo Akkermams en Patrick de Rooij met 3875 gram

Volgende wedstrijd aan de buitenpand te Oosterhout vrije koppel  Nummers afhalen tot 7 uur

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen