Jeu de Boules De Vaart Erin

Foto:

In Terheijden werd de vierde wedstrijd gegooid van het dorpentoernooi. Deze keer moest team De Vaart Erin een minieme nederlaag incasseren tegen het sterke team “De Boulevaart”. In de eerste ronde werden twee van de drie wedstrijden nog gewonnen.

In de tweede sessie ging het echter helemaal mis. Alle drie de wedstrijden werden verloren. In de laatste ronde herstelde DVE zich door wederom twee van de drie wedstrijden te winnen. Waardoor de eindstand op 5-4 werd bepaald. Stijn Kennekens en Anton Huijbregts wisten twee van de drie duels te winnen. Dat deden ook Wil Brekelmans en Ton Kemmeren. Monette Couleau en Janus Jansen wisten deze keer niet de winst te pakken. Door dit resultaat handhaaft team DVE zich op een prachtige derde plaats. Het was opnieuw een bijzonder gezellige ontmoeting. Samen met de Boulers uit Terheijden werd nog lang na gepraat over de wedstrijd en over veel andere dingen.

Aankondiging

Eindtoernooi De Vaart Erin
Op de banen bij sportcafé ’t Vaartje wordt door gezelligheids-Jeu de Boules-vereniging De Vaart Erin (DVE) op zondagmiddag 8 juli het seizoen afgesloten. Zoals altijd worden de koppels weer samengesteld op basis van gerichte loting, zodat er min of meer gelijkwaardige koppels ontstaan. Na de wedstrijd kan de definitieve stand voor de ranking worden opgemaakt. Om aan de ranking mee te doen, dien je minimaal 10 wedstrijden gegooid te hebben. Na afloop is er voor degenen die zich hebben opgegeven een barbecue. Deelnemen aan deze barbecue kost twintig euro. Voor elke wedstrijd dat je hebt mee gegooid volgt een aftrek van twee euro vijftig. Dit betekent dat voor deelnemers, die minimaal acht wedstrijden hebben mee gespeeld deze barbecue helemaal gratis is. Je kunt dus ook alleen aan de wedstrijd meedoen. Het is een open wedstrijd, dus iedereen mag meedoen. Er wordt geen contributie geheven en deelname kost per wedstrijd slechts € 2,50. Opgeven kan (maar hoeft niet) bij Hanny en Ton Kemmeren (tel:0162-312275 of email [email protected]), of bij Frans Kemmeren (tel: 0162-325227). Ook kun je daar terecht voor informatie. Zorg er voor dat je om 13.15 uur aanwezig bent, dan kunnen de wedstrijden omstreeks 13.30 uur beginnen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen