Zomerbridge in Dongen

Foto: CC0 Creative Commons

Het winterseizoen voor bridgen zit er bij de meeste bridgeverenigingen eind mei op. Hier en daar is er nog een einddrive om het seizoen op een gezellige manier af te sluiten. In juni beginnen bij de meeste clubs allerlei zomeractiviteiten, dus ook bij Bridge Club Dongen.

Allereerst is er wekelijks op donderdagavond een bridgeavond in buurthuis  ’t Schouw in Dongen. Deze begint om 19.45 uur en iedereen is welkom. Voor leden van beide Dongense bridgeclubs is deze avond gratis en anderen betalen €2,00 per speelavond. Als je geen lid bent van de bridgebond betaal je €2,50.
Zo’n zomeravondcompetitie omvat dit jaar 11 speelavonden, waarvan we inmiddels de eerste achter de rug hebben en aan het eind wordt de zomerkampioen bekend gemaakt.

U kunt zich op 3 manieren voor deze bridgeavonden aanmelden:
– voor 19.30 uur bij de wedstrijdtafel in ’t Schouw
– telefonisch: 06-27561304
– per e-mail: [email protected]

Een tweede zomeractiviteit is de alom bekende “FIETSBRIDGE”. Hiermee wordt vanaf woensdag 20 juni gestart. We vertrekken om 9 uur vanaf een vast punt naar een 3-tal locaties in en buiten Dongen om te gaan bridgen. In principe gaan we met de fiets, maar er kan ook met een auto gereden worden. Rond het middaguur gebruiken we op wisselende locaties de lunch. Rond 17.30 uur zijn we weer terug op het vertrekpunt.
Wil je meedoen? Meld je aan bij: Piet Oomens Tel.: 0162-312893 of Jeanne de Jong Tel.: 0162-322810

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen