ONI wint ook derde finale, nog twee te gaan

Met een zakelijke 0 – 4 overwinning heeft TEAM ONI een goed stap gezet naar het beoogde einddoel het Kampioenschap. Een goede stap, want er moeten nog 2 flinke stappen gemaakt worden om zich te kunnen kronen tot ……. Afgelopen zaterdag werd er onder het toeziend oog van vele meegereisde supporters een goede eerste helft gespeeld, ondanks dat het veld niet bijster in orde was.

TEAM ONI schoot zoals gewenst door de technische staf uit de startblokken en stond na 7 minuten en 12 seconden op 0-1 door een heerlijke treffer van snelle Jelle Horsten. Hierna kreeg TEAM ONI nog enkele goede mogelijkheden maar moest er een penalty aan te pas komen om de stand op te tillen naar 0 – 2 wie anders dan PENALTY KONING en ijskonijn Jory Broeders velde het vonnis over Dvo wat na deze treffer duidelijk dacht het is prima zo.!

Tot aan de rust veranderde er niets meer aan de score al had TEAM ONI hier toe wel de mogelijkheden. Dvo dat keurig netjes bleef spelen kreeg wel geteld een mogelijkheidje om het de werkeloos toe kijkende doelman van TEAM ONI moeilijk te maken. Zo werd de rust bereikt met een dik verdiende maar te lage 0-2 en was het de 2e helft bezien of TEAM ONI nog een beetje aan het doelsaldo kon gaan werken. Het spelniveau van de 2e helft was niet groots, maar in de problemen kwam TEAM ONI nooit meer. De vermoeidheid, het was aardig aan de temperatuur, een zoals gezegd moeilijk bespeelbaar veld en de zekerheid dat de punten binnen waren maakte de 2e helft tot een plichtmatige.

Gelukkig kon TEAM nog 2 maal de armen in de lucht steken na treffers van Sonny Moerenhout in de 59e minuut en jawel hij maakte er alweer één Jordy van Rijen in de 75e minuut, door deze treffer steeg Jordy met stip op de topscoorders lijst daar hij de laatste weken het netje aardig weet te vinden. Na precies 90 minuten vond de dienstdoende leidsman vd Pluijm het welletjes en konden 22 spelers de verfrissende douches gaan opzoeken. TEAM ONI kan zich nu volledig gaan richten op de 4e finale wedstrijd en wat voor één, men zal a.s. Zaterdag om 14.30 thuis aantreden tegen RFC.

TEAM ONI is door de overwinning op DVO ook zeker om als hoogst geplaatste periode winnaar( als men naast de titel grijpt) te eindigen welke recht geeft op één thuis wedstrijd in de na competitie. En dat is nu net wat TEAM ONI niet wil, nee men wil maar één ding en dat is de beste zijn aan het eind van de rit, het hoogst haalbare, het kampioenschap dat is wat er telt, niets meer en niet minder. Om deze doelstelling te behalen zal TEAM ONI zaterdag vollebak moeten spelen, 100% inzet is niet genoeg, strijd passie en beleving worden nu gevraagd van de manschappen.
De beleving buiten het veld is nu al enorm, vele vele echte ONI ers zijn al druk met de voorbereidingen het nodige vuurwerk is besteld, de rookbommen zijn binnen, luchthoorns en sirenes liggen al klaar, men wil er een echt feest van maken met elkaar en voor elkaar.

Het Bestuur vraagt aan de ONI supporters om zoveel als mogelijk met de fiets of te voet naar het sportpark te komen, daar men een flinke drukte verwacht aan overige belangstellende voetbalsupporters. Kampioen kan ONI nog niet worden, of Dubbeldam moet wel heel erg slordig spelen tegen Beek Vooruit, maar ONI moet winnen om alles in eigenhand te houden, en daarvoor heeft het uw aller ondersteuning bij nodig.
Laat je zien en horen op de enigste juiste manier, laat zien dat TEAM ONI de trots van ‘s Gravenmoer is, help de jongens op weg naar een mooie apotheose voor volgende week zaterdag.

Deze wederom cruciale wedstrijd zal worden gespeeld met een door ZELOO SPORT & FINANCE beschikbaar gestelde wedstrijdbal, waarvoor de  spelers hem maar op één manier kunnen bedanken en dat is winst. Na deze ongetwijfeld spannende wedstrijd zal er in de kantine een Disco staan die voor de nodige sfeer verhogende en opzwepende muziek zal zorgen. Zorg dus dat u er bij bent bij deze laatste thuis wedstrijd van het seizoen van TEAM ONI 1