Gouden Butje en Doublette-Mix toernooi

Foto:

Zondag 15 april werd er door Jeu de Boules Club Dongen weer een toernooi georganiseerd. Dit toernooi voor onze eigen leden ging samen met de finalewedstrijd om het Gouden Butje.

In deze wedstrijd spelen de zomerkampioenen van 2017 tegen de winterkampioenen van 2018. In het verleden beloofde dat altijd een boeiende partij te worden. Dit jaar was een bijzonder jaar: beide competities waren namelijk gewonnen door hetzelfde team, bestaande uit Evert Pol en Wim van Tiel. Naast eeuwige roem kregen ze ook de felicitaties van alle aanwezigen en de daarbij behorende prijs. Vanaf deze plaats willen wij het GOUDEN team feliciteren met deze dubbele overwinning.

Daarnaast werd er ook een doublette-mixtoernooi gehouden. Er deden 40 leden mee, welke door middel van loting aan elkaar gekoppeld werden. Het aldus ontstane paar speelde die dag 3 wedstrijden tegen wisselende tegenstanders. De wedstrijden begonnen om half 11 en iedereen kon gezellig buiten spelen. Ondanks de felle regenbuien van de dag ervoor, kon er prima op de buitenbanen gespeeld worden.

Tussendoor was er voldoende ruimte en tijd om op het terras wat te kletsen of om gewoon van het zonnetje te genieten onder het genot van een heerlijk drankje, welke deze keer ingeschonken werden door Yvonne en Jan Verbeek. Zij werden vakkundig bijgestaan door Annie en Jeanne, die deze dag voor de catering zorgden. Zelfs tijdens het spelen werden de deelnemers nog verrast met lekkers. Dank hiervoor dames!

Aangezien er slechts 3 wedstrijden gespeeld hoefden te worden, was iedereen ruim op tijd klaar en kon de WECO, bestaande uit Corrie, Jacqueline en Gerdie het eindklassement gaan opmaken. Er waren vier teams die alle drie wedstrijden gewonnen hadden, zodat de pluspunten uiteindelijk de doorslag moest geven.

Hieronder de uitslag van deze doublette-mix toernooi:

1e plaats: Ad Meeren & Pierre de Jong 3 x winst +27
2e plaats: Ad Broekhoven & Johan van Kuijk 3 x winst +24
3e plaats: Kees Jacobs & Jacq.vRijckevorsel 3 x winst +16
4e plaats: Joop Weterings & Toine Snoeren 3 x winst +13

Wij willen iedereen bedanken voor hun enthousiasme en gezelligheid. Het eerstvolgende toernooi is een zeer speciaal toernooi, nl. het WENSTOERNOOI op Hemelvaartsdag, 10 mei.
Dit toernooi staat in het teken van de WENS AMBULANCE, een schitterend goed doel, want dan kunnen terminaal zieke mensen nog één keer een WENS in vervulling laten gaan. Volgende week kunt U daar meer over lezen in dit weekblad.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen