Dubbele winst voor 12-jarige Pim van Bijnen in De Valk

Foto: CC0/Public Domain

Zondag 15 april werd er weer toernooi verspeeld voor de open ranking in Café De Valk. Er werd een single en een koppel toernooi verspeeld. De opkomst was deze keer niet bijster hoog. Het single en koppel toernooi werd verspeeld in poules.

Er werd gestart met de koppelwedstrijden. De finale ging tussen Corné van Mastrigt en François Gruteke tegen Pim van Bijnen en Alfred Schrieks. In de finale wonnen Pim en Alfred met 4-0, proficiat.

v.l.n.r. Pim, Alfred Corné en François

De hoogste uitworp ging naar Pim van Bijnen met 136, Alfred Schrieks had een 117 en Corné van Mastrigt een 114 finish. Hierna gingen de singles van start. Dennis van Strien werd finalist door winst op Alfred Schrieks. Pim van Bijnen ging naar zijn 2e finale door halve finale winst op Dennis Hendrickx. In de finale was Pim met 4-1 de sterkste en schreef het single toernooi op zijn naam en daarmee de dubbel, proficiat.

v.l.n.r. Dennis H, Dennis van S, Alfred en (dubbele) winnaar Pim

De hoogste uitworp werd een prooi voor Alfred Schrieks met 93. In totaal werd er 7 keer 180 gegooid die allen werden beloond met een gratis consumptie. Dennis Hendrickx gelukte dat 4 keer. 1x 180 was er voor Dennis van Strien, Alfred Schrieks en Pim van Bijnen.

De uitslag:

WINNAARS SINGLE 

1. Pim van Bijnen

2. Dennis van Strien

3. Alfred Schrieks

Dennis Hendrickx

5. Corné van Mastrigt

Mick Hoevenaars

WINNAARS KOPPELS 

1. Pim van Bijnen – Alfred Schrieks

2. Corné van Mastrigt – François Gruteke

3. Dennis van Strien – Vincent Schellekens

Jurgen Evers – Dennis Hendrickx

ZONDAG 22 APRIL OPEN DARTTOERNOOI IN CAFÉ DE VALK
Voor de open ranking vindt in Café De Valk a.s. Zondag 22 april weer een toernooi plaats. Er wordt een single en een koppeltoernooi verspeeld. Het koppel toernooi wordt tot 20 koppels altijd verspeeld in poules. Beide toernooien hebben een winnaars en verliezersronde. Het toernooi vangt aan om 13.30 uur tot die tijd kunt u inschrijven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen