Boerke Mutsaers voor Severijns/V.d. Nieuwenhuizen

Foto:

In sportcafé ’t Vaartje werd voor de dertiende keer het Restaurant Boerke Mutsaers Tilburg dartstoernooi gehouden. Er was ook dit jaar weer sprake van van een mooie bezetting. Het werd ook dit jaar weer vooral een gezellige strijd.

In de winnaarronde ging de winst naar Nico Severijns en Jim v.d. Nieuwenhuizen. Zij versloegen Erik van Dongen en Ton Kemmeren met 3-1. In de halve finale waren Ton en Erik nog met 2-0 te sterk voor Nick Dirven en John van Strien. Nico en Jim rekende hier af met Dennis v.d. Heijkant en Patty v.d. Wiel. Het werd hier 2-1. Met het kampioenschap wist Nico Severijns zijn titel van het vorig jaar te prolongeren.

Van Gils en Van Riel winnen verliezersronde
In de verliezerronde ging de titel naar Petra van Gils en Erwin van Riel. Zij versloegen Corné v.d. Nieuwenhuizen en Frans Kemmeren met 2-1. In de halve finale waren Petra en Erwin nog te sterk voor Goof Verbunt en Wim Cleijn. Het werd een benauwde 2-1 overwinning. Corné en Frans wonnen hier met 2-0 van Jack v.d. Ven en Wesley Goossens. De hoogste uitworp ging met 88 naar Ton Kemmeren.

Bonnen Boerke Mutsaers
Traditiegetrouw werden er onder de nog aanwezig deelnemers twee dinerbonnen van Boerke Mutsaers verloot. Deze werden gewonnen door Goof Verbunt en Patty v.d. Wiel. Het bleef gezellig tot in de late uurtjes. Al met al werd het een mooie opwarmer voor de carnaval.

Erelijst Boerke Mutsaers dartstoernooi:
2006: Corné Faro en Wil Luiken
2007: Benito v.d. Pas en Rob Emmen
2008: Rob Emmen en Frans Kemmeren
2009: Jac v.d. Ven en Nicole Verstijlen
2010: Wiek Claassen en Ad van Dongen
2011: Wim Cleijn en Ernest v.d. Kaay.
2012: Patty v.d. Wiel en Wim Cleijn
2013: Patty v.d. Wiel en Nick Dirven
2014: Goof Verbunt en Frans Kemmeren
2015: Janus Jansen en Willy v.d. Wiel
2016: Evert de Leeuw en Goof Verbunt
2017: Willy v.d. Wiel en Nico Severijns
2018: Nico Severijns en Jim v.d. Nieuwenhuizen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen