Dartsnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto:

In sportcafé ’t Vaartje was de winst in het bouwbedrijf Van Leijsen Klein-Dongen rankingtoernooi voor Hans de Jong. In de finale was hij met 4-1 te sterk voor de winnaar van het vorige toernooi, Roland de Jong.

Hans kwam in de finale door winst op Pim Bollen. Het werd 3-0. Roland won in de semifinale met 3-1 van Rene Schapers. In de verliezerronde won Erwin van Riel met 3-0 van Wesley Goossens. Wesley was in de halve finale nog te sterk voor Gert-Jan van Peer. Erwin verschalkte hier Goof Verbunt.

Pim Bollen en Goof Verbunt winnen
In het koppeltoernooi ging de winst na een zinderede finale naar Goof Verbunt en Pim Bollen. Aan het einde eindigde liefst drie koppels gelijk. Dit is voor het eerst in de geschiedenis van de Van Leijsen-ranking dat dit is voorgekomen. Een barrage middels 301 dubbel in dubbel uit.moest de beslissing brengen. Pim en Goof gooide als eerst een dubbel en stevende mede hierdoor op de winst af. Hans de Jong sleepten de tweede plaats net voor de neus van Roland de Jong en Nick Dirven weg. Er waren deze keer geen 180-ers. De hoogste uitworp ging met 88 naar Roland de Jong. De volgende wedstrijd is op zaterdagavond 17 februari.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen