ONI mist de juiste scherpte en verliest met 1-2

De ene Zaterdag is de andere niet bleek afgelopen zaterdag wel. Vloog vorige week alles wat op doel ging erin, zo anders was het deze middag tegen The Gunners.

ONI miste de juiste scherpte en koelbloedigheid om de zaken naar haar hand te kunnen zetten, de mogelijkheden en enorme kansen hierop kreeg men weldegelijk maar het vizier stond niet op scherp. De met het mes tussen de tanden spelend The Gunners was een taaie opponent voor de oranje hemden, TG streed voor hun laatste kans om nog iets van de competitie te kunnen maken en men slaagde hierin wonder wel nog ook en juist uitgerekend tegen een ONI dat een prijsje in zicht had.

Het eventuele prijsje is nog niet uitzicht, integendeel, men heeft alles nog in eigenhand, maar om tot het beoogde resultaat te komen zal en moet er gestreden worden voor iedere meter gras, het komt niet aanwaaien. Deed Pupil vd Week Wytse Thielen nog zo zijn uiterste best om het enige juiste voorbeeld te geven met een sublieme treffer, zo beteuterd zat deze jonge man er bij na het laatste fluitsignaal van Dhr.Cakir.

Op een zwaar veld was de eerste helft licht in het voordeel van ONI, men probeerde met gecontroleerd voetbal TG de wil op te leggen, TG daarin tegen speelde meer het op goed geluk spel maar kwam hiermee wel enkele malen gevaarlijk voor het doel van ONI. ONI kreeg ook de mogelijkheden maar stranden steeds op de doelman van TG of zag haar aanvals drift in schoonheid smoren. In de rust maakte trainer van Vught duidelijk dat het grootste probleem bij ONI was dat de tweede bal niet voor ons was en dat hierdoor TG steeds opnieuw in het zadel werd geholpen.

Na de rust, terwijl de verlichting was ontstoken, en dat was nodig ook bleek nadien, en Rik Verkooijen de plaats had ingenomen van Lars van de Kletersteeg drong ONI TG direct terug op eigen helft en kwamen wederom de mogelijkheden. Toch duurde het tot de 68e minuut voordat ONI kon juichen nadat super invaller Rik Verkooijen de bal met het hoofd in het doel wist te knikken. Niet heel lang hierna stond roadrunner Erik Rosenbrand voor de eerste keer oog in oog met de inmiddels 2e doelman van TG daar de eerste doelman geblesseerd van het veld moest, maar werd zijn inzet niet beloond.

En ja dan is het wachten op de tegen treffer en die kwam dan ook in de 78e minuut tijdens een scrimmage binnen de 5 meter voor de neus van doelman Pruijssers had de doelman de bal onder zijn arm liggen maar werd deze hier onder uit getikt en belande voor een in buitenspel zittende speler van TG deze tikkte de bal weer terug de zestien in en daar stond een ploeggenoot die hem binnen knalde, volgens de leidsman nam de op de grond zittende speler geen deel aan het spel en dus werd het vlagsignaal weg gewoven.

ONI rechtte even de rug en kreeg in een mum van tijd enorme kansen om de stand naar 1-2 dan wel 1-3 te tillen maar deze kansen werden niet afgemaakt en opnieuw komt dan de voetbalregel om de hoek kijken… maak je hem zelf niet dan…….. doet de tegenpartij het wel.
En alzo gebeurde het dat in de 94e minuut van de 101 die er gespeeld werden TG met deze late treffer de volle buit weg kaapte bij de koploper en deze koploper achterliet met stof wat tot nadenken dient.

Ondanks de nederlaag werd er toch een Restaria ‘s Gravenmoer MAN VAN DE WEDSTRIJD aangewezen, deze titel viel deze middag ten deel aan het adres van Ferry van Kessel mede door zijn tomeloze inzet en passie viel hem deze prijs ten deel.Proficiat. ONI moet zich nu gaan herpakken opmaken voor de clash met RFC in Raamsdonksveer van a.s. Zaterdagmiddag. De ploeg die hier als winnaar van het veld stapt maakt de meeste kans op het binnen halen van de 1e periode, het word dus een wedstrijd van aes of niks en beloofd dus veel spanning en spektakel. Het woord is weer aan de heren voetballers van ONI om het geschade blazoen op te poetsen middels een overwinning.!!