Dongense Darts Competitie

Foto: CC0/Public Domain

Ronde 12 van de Dongense Darts Competitie. TROTS is nog altijd zonder overwinning in de Tweede Divisie. Het begint een obsessie te worden, maar ook tegen HBHB hing een overwinning niet in de lucht. 9-4 de ruime overwinning voor HBHB.

Het Vaartje heeft ook niet echt een super seizoen, maar pakken wel af en toe hun overwinningen mee. Het Karrewiel 1 liet zich zelfs voor een 2-e keer aftroeven. 8-5 de winst voor Het Vaartje. Voor Het Karrewiel noteerde Gert-jan Damen een 180. Van No Score tegen De Valk dart door en van Op Dreef 3 tegen No Mercy hebben we helaas geen uitslag mogen ontvangen. Dat is de hele top 4, dus de stand blijft hetzelfde. Op Dreef 3 voor No Mercy en No Score. De 180 teller staat op 3.

Het Karrewiel 2 wordt gestopt door het geweld van De Tobbers. Het Karrewiel 2 was aan een opmars bezig in de Eerste Divisie, maar De Tobbers pakken de winst met 8-5. Voor De Tobbers noteerde Antoine Zanoni een 180 en finishte Edwin Proosten 102. 4P kwam 6-2 achter tegen Nie te Pijle, maar wisten helemaal terug te komen. En er zat zelfs nog een 7-6 winst in voor 4P. Voor Nie te Pijle gooide Roy Netten een 180. Dennis Horvers van 4P finishte 103. Vrolijke Bull kreeg een aardig tikkie te verwerken tegen Falcon. De eerste ontmoeting ging nog redelijk simpel naar Vrolijke Bull, maar nu was Falcon de baas. 10-3 de ruime winst voor Falcon. New Bundy’s begon aardig tegen Gijle Peile, maar in de koppels kwamen ze er niet aan te pas. 10-3 de winst voor Gijle Peile. En er was ook weer een winst voor No Skills just lucky. Tegen Darth Vader was de voorsprong al groot voordat Darth Vader wat tegengas gaf. 10-3 de winst voor No Skills just lucky. De 180 teller staat op 23 stuks. Vrolijke Bull staat nog een punt voor op De Tobbers, maar die hebben nog een wedstrijd tegoed. No Skills just lucky is terug op plaats 3.

Na die spectaculaire bekerwinst leeft De Valk 1 weer helemaal op in de Ere Divisie. Tegen het toch sterker geachte BSEIDREN was er toch een winst voor De Valk. En een ruime zelfs, 9-4 met een 100 finish van Rob Emmerik. Game Shot Sala maakte het Malle Bull vooral in het begin knap lastig. Maar in de koppels tac/tic ging het mis. Alle punten waren voor Malle Bull dat alsnog met 9-4 kon winnen. Het Karrewiel 13 speelde tegen Op Dreef 12. Op Dreef sloeg bij de koppels 501 een gaatje en hielden dat vol tot het eind. 9-4 de score voor Op Dreef. Johan Smulders van Op Dreef 12 finishte 122. Triple Trouble beleefde een moeilijke avond tegen Zooike Ongeregeld. Geen punten bij de koppels tac/tic gaf het beslissende duwtje naar de afgrond. 10-3 de winst voor Zooike Ongeregeld waar Tim Koenen een 180 gooide. The Dartons waren deze ronde vrij. De 180 teller gaat er met slechts 1 omhoog en staat op 67. The Dartons voor Malle Bull. Zooike Ongeregeld blijft de nummer 3.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen