Dartsnieuws Sportcafé ’t Vaartje

In Made won dartsteam ’t Vaartje met liefst 1-8 van team De Tijd. Het team wat bestond uit Hans de Jong, Davey Danyluk, Ruud van Kollenburg en Goof Verbunt, won alle singlepartijen. Ook werden drie van de vier koppelwedstrijden in winst omgezet. Ook de teamronde werd in winst omgezet. Ruud had nog een schitterende 114 finish. Door de dit resultaat handhaaft ’t Vaartje zich op de derde plaats.

Aankondigingen

Wedstrijd in Van Leijsen-ranking
Op zaterdagavond 9 december wordt er weer een wedstrijd gegooid in het kader van het bouwbedrijf Van Leijsen Dongen-ranking-toernooi. Het toernooi kenmerkt zich door de sfeer van gezelligheid en sportiviteit, waarbij er kansen zijn voor iedere darter. Ook voor de minder bedreven darter. Dit vanwege het feit dat de koppels in de regel steeds geloot worden. Er wordt gestart met dit koppeltoernooi. Daarna volgt het singletoernooi. Het inschrijfgeld bedraagt slechts vijf euro per spelsoort. Er zijn naast punten voor de ranking ook mooie dagprijzen te verdienen. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint, zoals altijd om 20.00 uur.

Thuiswedstrijd ‘t Vaartje
Op dinsdagavond 12 december gooit team ’t Vaartje een thuiswedstrijd. Het betreft een wedstrijd in de competitie van de West Brabantse Darts Federatie. Het moet het in sportcafé ’t Vaartje opnemen tegen team Hanos uit Raamdonk. Dit team staat momenteel slechts enkele plaatsen onder team ’t Vaartje op de zesde plaats. Het zal dus wederom moeilijk worden om een goede resultaat neer te zetten. Team ‘t Vaartje bestaat uit Ruud van Kollenburg, Davey Danyluk, Goof Verbunt, Hans de Jong, Patty v.d. Wiel en Ton Kemmeren. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint om 21.00 uur.