ONI loopt flinke kater op bij Beek Vooruit met 1-1

Foto:

Dat Sinterklaas net gearriveerd was in het land was voor iedereen duidelijk, maar dat hij gelijk cadeautjes zou uitdelen had niemand verwacht en toch gebeurde het. Het ervaringsvolle Beek Vooruit dat op volle oorlogssterkte was en twee bussen parkeerde voor het eigen doel, een doel waar good old Pierre van Hooijdonk getooid met winterhandschoenen en winter muts onder de lat stond en als chauffeur de zaakjes goed voor elkaar had bleek een grote sta in de weg voor de equipe uit ‘s Gravenmoer.

Waar de verslaggever al de gehele week over had gesproken en gehoopt had dat het niet zou uitkomen kwam het precies uit zoals hij gedacht had, een hele hele moeilijke middag voor de oranje hemden. Waren de supporters vooraf nog positief over de afloop, want je zou je moeten schamen als je hier punten laat liggen was de meeste gehoorde opmerking, zo verbijsterend stonden de gezichten om 17.30 na het laatste fluitsignaal en was de vrees van de verslaggever waarheid geworden.

We kunnen er van alles bij halen waarom het mis ging,geen wedstrijd coördinator met de juiste mobiel voor de pasjes controle, een kunstgras veld wat bezaaid lag met blad en dus glad was, in de 13e minuut van de rust pas de thee krijgen, een scheidsrechter die amper tijd bijtelde, en een tegenstander die op allerlei mogelijk manieren tijd wist te rekken(geef ze eens ongelijk) nee hier lag het niet aan, ONI moet zelf in de spiegel kijken het ontbrak aan de spirit, passie en strijd, strijd die nodig is om deze tegenstander op de knieën te krijgen.
Had ONI ondanks dit alles toch het meeste aanspraak op de winst, daar men zoals verwacht het meest in balbezit was en de kansjes kreeg zo hard kwam de 1-0 van Beek Vooruit aan.

Dit alles nadat ONI in de eerste 20 minuten de kansen kreeg op een treffer maar faalde in de afwerking en steeds de goed gemutste Pierre op haar weg vond. Krijg je dan in de 45e minuut de 1-0 om de oren dan weet je gelijk hoe laat het is, alle hens aan dek bij ONI. Gelukkig was Beek Vooruit zo vriendelijk om in de 46e minuut de bal dan maar in eigen doel te schieten en de stand op 1-1 te zetten. Direct gevolgd door het rustsignaal.

In het 2e bedrijf van alles weer het zelfde, ONI wat opzoek ging naar een treffer, en Beek Vooruit dat tijdrekken tot een kunst maakte. Voor iedere vrije trap waar dan ook op het veld kwam Pierre zijn hok uit en sprokkelde hij zo de nodige tijd voor zijn team. Het inmiddels geïrriteerde ONI probeerde de leidsman hiervan op een nette manier op de hoogte te brengen, maar kreeg het antwoord; Wie er nu nog zeurt over de tijd stil zetten krijgt een kaart.! tja ook dan weet je hoe laat het is.

Het steeds ongeduldiger wordende ONI dat inmiddels Marc Ravensbergen en Rik Verkooijen en in een later stadium ook nog Sam de Weijer binnen de lijnen had gebracht kreeg 2 prima scorings kansen, alleen was het deze middag niet besteed aan Sonny Moerenhout die zijn inzet gekeerd zag worden en werd er een zuivere treffer van Marc Ravensbergen afgekeurd wegens buitenspel, welke volgens vele het absoluut niet was.

De tijd tikt weg en bij ONI slaat de schrik om het hart als de net ingevallen rechterspits van Beek Vooruit een enorme kans net voor het ONI doel langs ziet rollen en ONI met de schrik vrij komt.Daar waar ONI dacht aan een slot offensief kwam het bedrogen uit, de horloge stond op 91 en daar klonk het laatste fluitsignaal, terwijl alles en iedereen dacht nog zeker 5 minuten al hadden het er 10 moeten zijn blessure/tijdrektijd er bij te krijgen kwam men van een koude kermis thuis niks geen extra tijd en de gezichten aan ONI zijde stonden op onweer, terwijl de Beek Vooruit equipe met een brede grijns van het veld liep.

Het lag niet aan de leidsman, het veld of de omstandigheden, nee ONI moet de hand in eigen boezemsteken deze middag.!!! ONI miste de juiste drive en dan krijg je op deze manier het deksel op de neus en heeft het een gouden kans op een reuze stap laten liggen. A.s Zaterdag zal men deze zeperd moeten goedmaken als DVO’60 op bezoek komt, winst is noodzaak, niet alleen voor zich zelf maar toch zeker voor het hondstrouwe publiek wat recht heeft op een tot op het bot gemotiveerd ONI. Deze wedstrijd tegen DVO’60 zal om 14.45 in gang worden gezet door Pupil vd Week MAX HUMMELINK en zal hierin worden begeleid door scheidrechter ‘t Lam.

Gelukkig kwam na de wedstrijd in de kleedkamer het goede nieuws dat ONI 2 met heel veel strijd de Derby met en van SSC met 3-1 had gewonnen en maakte dit de middag nog enigszins goed. Een knap stukje strijdlust was de sleutel tot de overwinning waren de woorden van een trotse Ad Broeders en D J Faro, waarbij de doelman van ONI 2 Patrick van Loon werd uitgeroepen tot Man vd Wedstrijd en waarbij Dennis Aarts het doelpunt van de week maakte.Door deze zege slaat ONI 2 een mooi gat met de onderste plaatsen en mag men voorzichtig omhoog gaan kijken.

PROGRAMMA ONI 25 NOVEMBER

THUIS

14.45 ONI 1 – DVO’60
15.00 ONI vetr – DVVC
13.00 ONI A – RFC
11.30 ONI B – JEKA
10.00 ONI D – BARONIE
10.00 ONI E1 – OOSTERHOUT
09.30 ONI F2 – SARTO

UIT
14.30 GDC – ONI 2
14.30 RWB – ONI 3
10.00 RAAMSDONK – ONI F1
08.45 RFC – ONI E2

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen