Dubbele winst voor Kim Huybregts in De Valk

Foto: CC0/Public Domain

Zondag 12 november werd er weer een toernooi verspeeld voor de open ranking in Café De Valk. Er werd een single en een koppel toernooi verspeeld. Het koppeltoernooi werd verspeeld in poules, het single toernooi k.o. Beide toernooien hadden een winnaars en een verliezersronde.

Er werd gestart met de koppelwedstrijden. Door winst op Patrick van Gelder en Stephan D’aes werden Tim Kaijser en Alfred Schrieks finalisten. In de andere halve finale wonnen Kim Huybrechts en Jeffrey van Egdom in schitterende partij van Jeffrey Sparidaans en Rowdy Schoremans. In de finale ging de winst met 5-3 naar Tim en Danny.

v.l.n.r. Jeffrey, Kim en Ashley-Mae, Tim en Alfred

Corné van Mastrigt en Nico Steenbergen wonnen de finale in de verliezersronde met 4-3 van Wesley de Laat en Dirk Mertens.

v.l.n.r. Dirk, Nico, Corné en Wesley

De hoogste uitworp ging naar Kim Huybrechts met 152, Kim had ook nog een 117 finish. Alex Michielsen gooide 126 uit. Hierna gingen de singles van start. Kim Huybrechts ging naar zijn 2e finale van de dag door winst op Wesley de Laat, Ruud Hoffman, Alfred Schrieks en Patrick van Gelder. Ook voor Tim Kaiser een 2e finale door te winnen van Corné van Leent, Henri van Es, Kevin Lens en Jeffrey van Egdom. In een prima finale toonde Kim zich met 5-2 de sterkste en won het toernooi en daarmee de dubbel. Tim was 2 keer verliezend finalist.

v.l.n.r. Tim, winnaar Kim, Patrick en Jeffrey
Corné van Mastrigt pakte de dubbel in de verliezersronde door met 4-2 in de finale te winnen tegen Stephan D’aes.

Corné en Stephan

De hoogste uitworp ging naar Stephan D’aes met 141. Verder waren er uitworpen voor: Kim Huybrechts 134, Tim Kaiser 116-113 en 106, Ruud Hoffman 116, Jeffrey van Egdom 110 en 108, Dana Verhaegen en Alfred Schrieks 101.In totaal werd er 39 keer 180 gegooid natuurlijk weer beloond met een gratis consumptie. Ook hierin was Kim Huybrechts de beste met 9 stuks. Jeffrey Sparidaans scoorde er 6. 3x 180 was er voor Corné van Mastrigt en Kevin Lens. 2x 180 voor Mark Bakx , Jeffrey van Egdom, Stephan D’aes, Dana Verhaegen, Patrick van Gelder en Rowdy Schoremans. 1x 180 voor Marjolein Noijens, Dirk Mertens, Tim Kaiser, Alex Michielsen, Dennis Hendrickx en Alfred Schrieks.

De uitslag:

WINNAARS SINGLE 
1. Kim Huybrechts
2. Tim Kaiser
3. Jeffrey van Egdom
Patrick van Gelder
5. Alfred Schrieks
Jeffrey Sparidaans
Dana Verhaegen
Kevin Lens

WINNAARS KOPPELS 
1. Kim Huybrechts – Jeffrey van Egdom
2. Alfred Schrieks – Tim Kaiser
3. Patrick van Gelder – Stephan D’aes
Rowdy Schoremans – Jeffrey Sparidaans
5. Kevin Lens – Peter Dekkers
Dennis Hendrickx – Roy Netten
Mark Bakx – Jurgen Evers
Djowy Verhagen – Davey Dienjes

VERLIEZERS SINGLE
1. Corné van Mastrigt
2. Stephan D’aes
3. Djowy Verhagen
Bruno Akkermans

VERLIEZERS KOPPELS
1. Corné van Mastrigt – Nico Steenbergen
2. Wesley de Laat – Dirk Mertens
3. Corné van Leent – Bart van Gorkum
Dana Verhaegen – Wim van Oevelen

ZONDAG 18 NOVEMBER OPEN DARTTOERNOOI IN CAFÉ DE VALK
Voor de open ranking vindt in Café De Valk a.s. Zondag 18 november weer een toernooi plaats. Er wordt een single en een koppeltoernooi verspeeld. Het koppeltoernooi wordt, tot 20 koppels, altijd verspeeld in poules. Beide toernooien hebben een winnaars en een verliezersronde. Het toernooi vangt aan om 13.30 uur tot die tijd kunt u inschrijven. Graag tot zondag.

Reacties

article
89419
Zondag 12 november werd er weer een toernooi verspeeld voor de open ranking in Café
https://dongen.nieuws.nl/sport/20171114/dubbele-winst-kim-huybregts-valk/
2017-11-14T10:26:58+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2017/03/06093704/darts2.jpg
Sport