15 jarige Quincy Meulblok nam deel aan de Derby van Indoor Oosteind

Foto:

Indoor Oosteind is een hippisch evenement wat elk jaar plaats vindt in de maand november te manege Buitenhorst in Oosteind. Indoor Oosteind staat bekend om de schitterende aankleding van de wedstrijdhal, de sfeer en gezelligheid.

Bij menig paardensportliefhebber staat deze wedstrijd in de wedstrijdplanning. Zo ook bij de 15 jarige Quincy Meulblok van PSV De Edele Hoefjes. Afgelopen donderdagavond heeft Quincy Meulblok in de klasse M gestart haar paard Pure Bf’s Antrax op Indoor Oosteind. Donderdag is ze zevende geworden in een sterk deelnemersveld met 51 starts.

Door deze knappe prestatie heeft ze zich weten te selecteren voor de Indoor Derby die vrijdagavond plaats vond. Voor deze Derby hadden zich uit drie M groepen 27 ruiters weten te selecteren. Zowel Quincy als haar paard Pure Bf’s Antrax hadden dit nog nooit gedaan. U begrijpt dat dit best wel wat extra spanning met zich meebracht. Ondanks de spanning wist Quincy haar hoofd koel te houden en reed het parcours, wat langer is en met veel natuurlijke aankleding, foutloos rond. Hierdoor mocht ze de barrage rijden met haar Pure Bf’s Antrax.

Quincy maakte het erg spannend want ze zette een super snelle tijd neer. Er was alleen een balk gevallen tijdens deze snelle rit. Dat kostte haar 4 strafpunten waardoor ze uiteindelijk zesde werd. Een geweldige prestatie voor de pas 15 jarige Quincy tussen al de volwassen ruiters. Een combinatie waar we vast nog meer van gaan horen!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen