Roland de Jong wint Van Leijsen-ranking

Foto:

In sportcafé ’t Vaartje was de winst in het bouwbedrijf Van Leijsen Klein-Dongen rankingtoernooi voor Roland de Jong. In de finale was hij met 4-2 te sterk voor Hans de Jong. In de halve finale was Hans nog te sterk voor Goof Verbunt. Roland won hier van Ton Kemmeren. In de verliezersronde ging de titel naar Erwin van Riel. Hij pakte de winst met 3-0 op Gert-Jan van Peer. In de halve finale won Gert-Jan nog van Wesley Goossens. Erwin pakte hier de winst op Nick Dirven.

Goof Verbunt en Roland de Jong winnen
In het koppeltoernooi ging de winst eveneens naar Roland de Jong. Aan de zijde van Goof Verbunt won hij met 3-0 van Gert-Jan van Peer en Erwin van Riel. Hierna volgden Wesley Goossens en Nick Dirven en Kees van Boxel en Wilma Kemmeren. Er waren deze keer geen 180-ers. De hoogste uitworp kwam op naam van Hans de Jong. Hans gooide zelfs tweemaal 76 uit. De volgende wedstrijd is verzet van 21 oktober naar 28 oktober.

Aankondiging

Thuiswedstrijd ‘t Vaartje tegen topper
Op dinsdagavond 24 oktober gooit team ’t Vaartje een thuiswedstrijd. Het betreft een wedstrijd in de competitie van de West Brabantse Darts Federatie. Het moet het in sportcafé ’t Vaartje opnemen tegen topteam The Maniacs uit Breda. Het zal dus moeilijk worden m dit team punten te ontfutselen. Het heeft dan een topvorm nodig. Team ‘t Vaartje bestaat uit debutant Ruud Kollenburg, Davey Danyluk, Goof Verbunt, Hans de Jong, Patty v.d. Wiel en Ton Kemmeren. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint om 21.00 uur.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen