ONI bewijst zichzelf een hele slechte dienst

Foto:

Na de volkomen onverwachte en onnodige 1-2 verliespartij tegen het laag geklasseerde Unitas’30 staat ONI weer met beide benen op de grond. ONI speelde een uiterst slappe wedstrijd waar geen gif in zat en hier maakte Unitas dankbaar gebruik van.

Dat ONI een 5 tal spelers miste mag geen excuus zijn, nee de drive bij hen die wel aanwezig waren ontbrak deze middag. Zoals trainer van Vugt voor de wedstrijd al aangaf, HET KOMT NIET AANWAAIEN, OVERSCHAT JE ZELF en ONDERSCHAT DE TEGENSTANDER NIET, en dat was precies wat gebeurde en ja dan krijg je het bekende deksel op de neus.
Pupil vd Week Anton Albers had nog wel het juiste voorbeeld gegeven over hoe het wel moest, maar zijn grote jongens konden zijn voorbeeld niet volgen, dit tot zijn groot verdriet nadien.

Ondanks het belabberde spel was ONI de meest in balbezit zijnde ploeg en kreeg het de beste mogelijkheden/kansjes maar kon men dit niet in scores uitdrukken. Unitas daarentegen kwam mondjesmaat binnen het vijandelijke doelgebied, en kreeg bij één van die mogelijkheden de hulp van ONI, niet goed uitverdedigen was debet aan de 0-1. En dat was het eerste teken van een moeilijke middag voor ONI dat maar niet tot het gewenste spel kwam. De 0-1 stond bij de rust nog steeds op het bord en na een donderspeech van een zichtbare woedende trainer begon ONI wel gedreven en scherp aan het 2e bedrijf.

De gedrevenheid werd uiteindelijk beloond met een treffer van Rik Verkooijen die een perfecte voorzet van Huub Faro doeltreffend afronde, ONI er op en er over dacht iedereen.
Maar nee…. het spel verzandde weer snel naar het niveau van voor rust en men was niet bij machte Unitas de wil op te leggen. Tot overmaat van ramp wist de mee opgekomen LINKSBACK van Unitas ONI helemaal in zak en as te brengen, hij maakte met een wonderschoon doelpunt de 1-2 en ONI stond er bij als een bokser die zojuist een flinke dreun op de kin had gekregen en richting het canvas ging. Met nog een kwartier op de klok probeerde ONI de zaken nog te verzetten, maar een zwakke start draai je gedurende het verloop van de wedstrijd niet meer om en alzo gebeurde dan ook.

Na 93 minuten blies de goed leidende scheidsrechter Laros voor het einde en droop ONI met de staart tussen de benen af richting de kleedkamer. Door deze nederlaag heeft ONI de koppositie overgedaan aan GSC/ODS en laat deze tegenstander a.s. Zaterdag nu net de volgende opponent zijn. Men mag dus spreken van een vroege topper en een wedstrijd waarin ONI zich zal moeten rehabiliteren voor wat men afgelopen zaterdag heeft laten zien, de ploeg is dit verplicht aan al die trouwe supporters en sponsoren die het elftal op wat voor manier dan ook ondersteunen.

Voor ONI geldt dus a.s. zaterdag maar één ding en dat is WINST in deze ongetwijfeld spannende topper tegen een goed voetballend GSC/ODS wat over enkele killers beschikt binnen de gelederen en niet voor niets enkele zeer verrassende uitslagen heeft weg gezet. Aan ONI de opdracht om GSC/ODS zonder punten huiswaarts te laten keren. De Topper zal in handen zijn van leidsman A van Doesburg en heeft zijn aanvang om 14.45

ONI 2 DEELT DE PUNTEN MET TAXANDRIA
Daar waar de mannen van het 2e dachten de 3 punten binnen te hebben, deed een pingel in de laatste minuut hen de das om en moest men genoegen nemen met de puntendeling.
A.s Zaterdag speelt het 2e team niet voor de competitie maar wel in de 2e ronde van de KNVB BEKER, men gaat hiervoor op bezoek in Oosterhout bij SCO. Aanvang van deze wedstrijd is 15.00

PROGRAMMA ONI 21 OKTOBER
14.45 ONI 1 – GSC/ODS
13.00 ONI A – GLORIA UC
11.30 ONI C – BAVEL
10.00 ONI E2 – ADVENDO
09.30 ONI F2 – DESK
15.00 SCO – ONI 2
15.00 TSC – ONI vetr
11.00 RAAMSDONK – ONI D
09.30 JEKA – ONI F1

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen