Café ’t Vaartje aan de leiding in biljartsport-districtscompetitie

Foto: CC0 Public Domain / Thomas_C_Rosenthal

Deze week speelde team sportcafé ’t Vaartje liefst drie partijen.

Winst bij De Eekhoorn

Eerst werd in Oosterhout gewonnen met 18-30 van team De Eekhoorn 2 uit Oosterhout. Piet Vissers speelde een degelijke partij, waarin hij onder meer een serie van zes maakte. Willy van de Wiel pakte eveneens de winst en maakte een serie van vijf. Hij kwam uit op het formidabele gemiddelde van 0.673. Ook voor Patrick Schrijver was er winst. Hij liet het magistrale gemiddelde van 0.707 voor zich noteren. In de tweede ontmoeting werd gewonnen van De Eekhoorn 4. Het werd 27-26. Alleen voor reserve Bart de Wijs was er winst. Bart kwam uit op het voortreffelijke gemiddelde van 0.733. Piet Vissers kon het net niet bolwerken en verloor met nog maar één luttele carambole te gaan.

Ook voor Patrick Schrijver was er verlies. Hij kwam nog vier caramboles te kort. In de laatste wedstrijd van deze week werd de strijd aangebonden met team ‘t Vaartje 1. Ook nu werd de winst gepakt met 24-23. Patrick Schrijver pakte de winst in maar 38 beurten. Hij kwam uit op het prachtige gemiddelde van 0.763. Hij gaf hiermee Jan Ligtenberg geen enkele kans. Willy v.d. Wiel had een absolute off-day. Hij kwam totaal niet in zijn spel en verloor kansloos van Embert Broekhoven. Embert zette het magistrale gemiddelde van 0.657 neer. Ton Kemmeren had een sterke start tegen Piet Vissers. Piet kwam echter steeds beter in zijn spel en pakte de winst alsnog in maar 45 beurten. Door deze resultaten staat team sportcafé ’t Vaartje opnieuw aan de leiding. Deze week valt de beslissing. Team ’t Vaartje 1 is gezakt naar de negende plaats.

Volle winst ’t Vaartje 2

In Breda won ’t Vaartje 2 nipt met 23-30 van team Bongaards, de nummer 2 uit de competitie. Theo Laros speelde een solide partij en won afgetekend. Ook Leo Loonen loodste zijn part bekwaam naar de winst. Ook hij gaf ijn opponent geen kans. Piet Kamp was de man van de wedstrijd. In maar 36 beurten was Piet al bij de finish. Hij kwam uit op het formidabele gemiddelde van 0.638 Hij maakte bovendien een puike serie van vijf. Leo had overigens zelfs een serie van zes.. Door dit resultaat is dit team opgeklommen naar de achtste plaats.

Aankondiging: ’t Vaartje 1 thuis

Op vrijdagavond 21 juli speelt team ’t Vaartje 1 de laatste wedstrijd van het seizoen thuis. Het moet het in sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart opnemen tegen De Hoef uit Tilburg. Het betreft een wedstrijd in de voorjaarscompetitie van het district Midden-Brabant in de spelsoort driebanden-klein. Team ’t Vaartje 1 bestaat uit Ton Kemmeren, Embert Broekhoven, Jan Ligtenberg. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint om 19.30 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen