Dongense Darts Competitie

Foto: CC0/Public Domain

De één na laatste ronde van de Zomer competitie. Ronde 13 dus. De Tramhalte had dan wel de kop weer overgenomen in de Tweede Divisie, maar moest deze ronde toezien vanaf de zijlijn hoe de andere teams weer langszij kwamen.

En dan vooral 4P. Vanuit het niks op plaats 2 en nu werd Het Vaartje met 10-3 aan de kant gezet. Nie te Pijle richtte zich ook weer op en won ook. In de Gouden Leeuw werd HBHB verslagen met 8-5. Pijlloos speelde tegen Money Shot. Money Shot leek op weg een ruime winst te boeken, maar Pijlloos liet dat niet toe. Het kwam nog terug tot 6-7. Wel de winst dus voor Money Shot. De 180 teller blijft staan op 6. Het wordt nog spannend wie hier de titel gaat winnen. Er moeten namelijk nog wat wedstrijden ingehaald worden. Maar 4P staat boven Nie te Pijle en De Tramhalte.

De topper van de Eerste Divisie was natuurlijk De Tobbers tegen Vrolijke Bull. De nummer 1 en 2 tegen elkaar. Zou hier de beslissing al vallen. Vrolijke Bull begon scherp aan de wedstrijd, maar De Tobbers zijn de De Tobbers. Vrolijke Bull won wel met de 7-6 uiteindelijk de wedstrijd. Marco Verschure van De Tobbers finishte 97. Het Karrewiel 2 blijft aan de winnende hand. Falcon verloor vorige week en ook nu zat er een overwinning zeker niet in. Van 3-1 naar 6-2 naar 8-5 winst voor Het Karrewiel. Gijle Peile boekte een prima overwinning op New Bundy’s. De eerste ontmoeting werd ook al gewonnen door Gijle Peile en nu was de score zelfs 9-4. Darth Vader was deze ronde vrij. De 180 teller valt wat tegen in deze divisie. Die blijft staan op 6. De Tobbers aan de leiding voor Het Karrewiel 2 en Vrolijke Bull.

The Dartons zagen de titel in de Ere Divisie al een beetje uit het zicht verdwijnen, maar daar was ineens Triple Trouble dat de helpende hand uitstak. Het eerste punt was nog voor Triple Trouble. Daarna niks meer zodat The Dartons met 12-1 konden winnen. Jurgen Evers van TT scoorde een 180. Wiek Claassen van The Dartons finishte 102. BSEIDREN blijft goed in het spoor middels een 8-5 winst op Zooike Ongeregeld. Pim van boxel van Zooike Ongeregeld scoorde wederom een 180. Dennis van Strien de captain van BSEIDREN finishte 105. Van Op Dreef tegen Het Karrewiel 13 is geen uitslag bekend. De 180 teller staat nu op 64. En zo is Malle Bull dat deze week moest toekijken ineens de koppositie kwijt aan The Dartons. Maar Malle Bull hoeft maar 4 punten goed te maken op The Dartons. BSEIDREN is derde. Komende week is de laatste competitieronde en geen van de divisies is al beslist.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen