Pieter Koedijk wint de 2e clubwedstrijd aan de Donge van HSV de Ruischvoorn Dongen

Foto:

Op 21 mei 2017 waren 16 deelnemers tijdig aan de waterkant om zich in te schrijven voor de 2e clubwedstrijd aan de Donge bij ’s Gravenmoer. Om 7.15 was iedereen ingeschreven en konden de steknummers verdeeld worden. De wedstrijdcommissie had een vak voorbij de stuw uitgezet en een vak voor de stuw. Nadat iedereen zijn stek had bereikt en ingericht, kon de wedstrijd om 8.30 uur beginnen.

Bij het klaarmaken van de spullen was het zonnetje al goed aanwezig en was het lekker weer om te vissen. Alleen de vissen lieten het wederom wat afweten. In het vak voor de stuw was het slecht te noemen, er werden enkele voorntjes gevangen en een baars. In het vak voorbij de stuw werden slechts 2 of 3 grotere vissen gevangen, maar iedereen in dat vak wist wel een meerdere voorntjes te vangen. Dhr. Pieter Koedijk wist een grote zeelt en een aantal voorntjes te vangen er wist zo de wedstrijd te winnen.

De uitslag is als volgt:

De volgende wedstrijd is zondag 28 mei 2017, de 3e vrije koppelwedstrijd in het Wilhelminakanaal bij de Schapenwei te Oosterhout. Inschrijven aan de waterkant tot 7.30u waarna de steknummers verloot worden. Hengeltype is vrij Er wordt gevist van 9.00 tot 13.00 uur. Prijsuitreiking is aan de waterkant.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen