Nicole Kimenai kampioen jonge pony wedstrijd Someren

Foto:

Nicole Kimenai is een enthousiaste ponyruiter met inmiddels drie wedstrijdpony’s. Onlangs is er namelijk een nieuwe pony bij gekomen. Nicole reed al Z2 met Nick en met Big Taylor (foto boven) rijdt ze L2. Met haar nieuwe pony Tongerenhof Aramis start ze inmiddels M1.

Afgelopen weekend heeft Nicole op de jonge pony wedstrijd in Someren met zowel Big Taylor als met Tongerenhof Aramis gereden. Als eerste heeft ze met Big Taylor een nette score kunnen neer zetten van 87 punten van de jury. Van de gastruiter heeft ze leuke complimenten gekregen en de gastruiter gaf zelfs een 9,5 voor. In totaal werd dit een super mooie score van 96,5 punten en daarmee werd Nicole en haar topper Big Taylor kampioen. Nicole was terecht heel trots op haar pony Big Taylor.

Daarna moest ze met haar pony Tongerenhof Aramis aan de slag. Hoewel deze pony pas enkele weken in haar bezit is, wisten ze ook hier een mooie score ne te zetten. Tongerenhof Aramis liep ook heel fijn. Van de jury kregen ze 81,5 punten en voor de gastruiter een 9 en daarmee een totale score van 90,5 punten en een super mooie 2de plek. Vanzelfsprekend is Nicole natuurlijk hier ook heel trots op Tongerenhof Aramis. Ze is blij dat haar toppers zo goed hun z’n best doen voor haar.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen