Meidenvoetbalavond / Open Training DVVC

Foto:

Voetbal is de snelst groeiende sport onder meisjes en vrouwen. Met het Vrouwen EK voor de deur hét perfecte moment om te (her)ontdekken waarom. Daarom nodigt DVVC alle meisjes van 15 t/m 18 jaar uit Dongen en omgeving uit voor een meidenvoetbalavond / Open Training op woensdag 24 mei, aanvang 19.30uur. DVVC is uniek in Dongen. Als enige van de 4 voetbalclubs heeft DVVC maar liefst 3 volledige meisjesteams. Alle 3 zijn het kampioenskanjers. Dé perfecte plek dus om te proeven aan het voetbalspelletje.

Woensdagavond 24 mei wordt getraind met MO15 & MO17. Training van 19.30u tot 21.00uur, daarna is er in de kantine tijd voor een drankje en knabbeltje (1e drankje voor rekening DVVC) Kom dus gezellig meedoen, voetbal (her)ontdekken en beleven, sluit je aan bij deze teams en beleef een leuk en sportief jaar. Tot ziens, woensdag 24 mei bij DVVC, Sportlaan 4 , Sportpark Dongekant.
PS: Kun je niet 24mei(?) of ben je jonger dan 15? Kom dan gerust eerder langs om gezellig mee te trainen op een van de trainingsavonden. Voor exacte trainingsavonden en tijden kijk op: www.dvvc.nl – kopje: programma en uitslagen – subkopje: trainingen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen