Jan Huiskes wint single, dubbel voor Wilco Vermeulen en Pim van Bijnen

Foto:

Zondag 21 mei j.l. werd het 24e toernooi verspeeld voor de 32e open ranking in Café De Valk. Er werd een single en een koppel toernooi verspeeld. Het koppeltoernooi werd verspeeld in poules, het single toernooi k.o. Beide toernooien hadden een winnaars en een verliezersronde. Er werd gestart met de koppelwedstrijden.

Na winst op Roger Hellebrand en Jurgen Evers werden Alfred Schrieks en Chiel Withagen finalisten In de andere halve finale wonnen Pim van Bijnen en Wilco Vermeulen hun wedstrijd van Corné van Mastrigt en Nico Steenbergen. In de finale waren Pim en Wilco met 4-2 de sterkste en wonnen het toernooi.

v.l.n.r. Wilco, Pim, Alfred en Chiel

De finale in de verliezersronde leverde een 3-1 winst op voor Jeroen van Bijnen en Rick Verschure tegen Peter Driessens en Danny Schellekens.

v.l.n.r Rick, Danny, Peter en Jeroen

De hoogste uitworp was met 141 punten voor Jan Huiskes. Dennis Hendrickx had een 125 uitworp, Djowy Verhagen gelukte dat vanaf 123. Peter Driessens gooide 120 uit.
Hierna gingen de singles van start. Jan Huiskes ging naar de finale door winst op Corné van Mastrigt. Kevin Laurijsen versloeg als laatste Jeroen van Bijnen om door te dringen tot de finale.. In de finale was Jan ongenaakbaar en won met 5-0 het single toernooi, proficiat.

v.l.n.r. Jeroen, Corné, Kevin en winnaar Jan

Peter Driessens won met 4-2 van Mark Bakx in de finale van de verliezersronde.

Mark en Peter

De hoogste uitworp was voor Roger Hellenbrand met 140. Jan Huiskes had uitworpen van 100,102,120 en 125. Mark Bakx had een 104 finish. In totaal werd er 30 keer 180 gegooid natuurlijk weer beloond met een gratis consumptie. Wilco Vermeulen liet er 8 noteren. Marjolein Noijens, Mark Bakx en Jeroen van Bijnen lukte dat 3 keer. 2 keer 180 was er voor Alfred Schrieks en Peter Driessens. 1x 180 lieten noteren Corné van Mastrigt, Djowy Verhagen, Chiel Withagen, Roger Hellebrand, Danny Schellekens, Pim van Bijnen, Johan Onstenk, Jan Huiskes en Kevin Laurijsen.

De uitslag:

WINNAARS SINGLE                        WINNAARS KOPPELS
1. Jan Huiskes                                  1. Wilco Vermeulen – Pim van Bijnen
2. Kevin Laurijsen                             2. Alfred Schrieks – Chiel Withagen
3. Jeroen van Bijnen                         3. Jurgen Evers – Roger Hellebrand
Corné van Mastrigt                           3. Corné van Mastrigt – Nico Steenbergen
5. Roger Hellebrand                          5. Dennis Hendrick – Roy Netten
Pim van Bijnen                                      Djowy Verhagen – Jan Huiskes
Danny Schellekens                               Joyce Schaefers – J.P. van de Beemd
Wilco Vermeulen                                   Mark Bakx – Kevin Laurijsen

VERLIEZERS SINGLE                      VERLIEZERS KOPPELS
1. Peter Driessens                             1. Jeroen van Bijnen – Djowy Verhagen
2. Mark Bakx                                     2. Danny Schellekens – Peter Driessens
3. Alfred Schrieks                              3. Vincent Schellekens – Marjolein Noijens
Chiel Withagen                                      Sander van Dongen – Johan Onstenk

DONDERDAG 25 MEI OPEN DARTTOERNOOI IN CAFÉ DE VALK.
Voor de open ranking vindt in Café De Valk a.s. Donderdag 25 mei (hemelvaartsdag) weer een toernooi plaats. Er wordt een single en een koppeltoernooi verspeeld. Het koppeltoernooi wordt tot 20 koppels altijd verspeeld in poules. Beide toernooien hebben een winnaars en verliezersronde. Het toernooi vangt aan om 13.30 uur tot die tijd kunt u inschrijven.

ZONDAG 28 MEI KAMPIOENSCHAP VAN DONGEN KOPPELS 501 IN CAFÉ DE VALK.
A.s. Zondag 28 mei wordt in café de valk weer een darttoernooi verspeeld. Aan het toernooi mogen alleen Dongenaren en competitiespelers en spelers van het Dongens team aan deelnemen. Voor de 32e keer gaat er gespeeld worden om het koppel kampioenschap van Dongen 501. Het toernooi wordt verspeeld in poules met aansluitend een winnaars en verliezersronde. Vorig jaar ging de titel naar Johan Smulders en Rick Verschure. De aanvang van het toernooi is 13.30 uur, tot die tijd kunt u inschrijven. Graag tot zondag.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen