Dongense Darts Competitie

Foto: CC0/Public Domain

Ronde 10 van de Dongense Darts Competitie. De machtsovername in de Tweede Divisie is compleet voor Nie te Pijle. Pijlloos werd weggevaagd met 12-1 met oa een 112 finish voor Niek Geutjes. Aan 4P de taak om enigszins bij te blijven, maar die mochten afgelopen week alleen toekijken. Money Shot stond ook kort bij Nie te Pijle en moesten op bezoek bij Het Vaartje. Het Vaartje won de eerste ontmoeting, maar dat zat er nu niet in.

Money Shot was duidelijk te sterk en won met 11-2 de wedstrijd. De Tramhalte speelde thuis tegen HBHB en ook hier zou een winst noodzakelijk zijn wil De Tramhalte nog kans maken op de titel. Maar het was juist HBHB dat de derde winst op rij boekte. 8-5 de winst en De Tramhalte moet voorlopig even afhaken. De 180 teller blijft staan op 4. Nie te Pijle nu alleen aan kop. Money Shot staat tweede en De Tramhalte staat derde.

Alle uitslagen van de wedstrijden in de Eerste Divisie eindigden in een 7-6 score. De Tobbers speelde tegen Het Karrewiel 2. En De Tobbers waren op weg naar een mooie score. Maar ook de tac-tics horen bij het spelletje. Door deze alle 4 te winnen pakte Het Karrewiel ook met de 7-6 de winst. New Bundy’s tegen Falcon was eigenlijk hetzelfde verhaal. Falcon op weg naar een prima score, maar New Bundy’s pakte de tac/tics en de 1001 teamronde. De winst bleef wel net in handen van 4P en dus ook hier een 7-6. Toon Schellekans van Falcon noteerde een 180 en Wim Timmermans finishte 90. Darth Vader ontving Vrolijke Bull. Door winst in de koppels kon Vrolijke Bull hier net de wedstrijd winnen en zo Darth Vader voor 2-e maal verslaan. Frank Emmerik van Vrolijke Bull gooide een 180. Gijle Peile was deze ronde vrij. De 180 teller is naar 5. Vrolijke Bull staat 1 punt voor op Het Karrewiel 2. De Tobbers staan derde.

Malle Bull gaat vol voor het kampioenschap in de Ere Divisie. Het verloor dan wel vorige week, maar tegen Op Dreef 12 werd de draad weer opgepakt. Van 2-2 naar 4-4 naar een 8-5 winst. Voor Malle Bull noteerde Johan van de Berg een 180 en Jan Willem Siemons 2 maal 180. Triple Trouble zou al blij zijn met 5 punten in een wedstrijd, maar dat lukte ook nu niet. BSEIDREN was duidelijk te sterk en won ruim met 10-3. ‘Gelukkig’ voor Triple Trouble is er nog een team dat het ook moeilijk heeft in de Ere. Het Karrewiel 13 heeft nog geen winst behaald deze zomer competitie en Zooike Ongeregeld wilde ook niet meewerken hieraan. 10-3 de winst voor Zooike Ongeregeld met een 180 score voor Pim van Boxel. The Dartons was deze ronde vrij. De 180 teller staat nu op een totaal van 52. Malle Bull staat voor BSEIDREN en The Dartons staat nu op een derde plaats.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen