Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto:

In het autobedrijf Scheerders-driebandentoernooi worden deze week de halve finales afgewerkt. In sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart worden deze finales op donderdagavond 1 juni en vrijdagavond 2 juni gespeeld. Voor deze halve finales plaatsten zich Embert Broekhoven, Johan Ligtenberg en Rini Netten(Allen Dongen) Ad Faro en Johan Nieuwenhuizen (Beiden ’s Gravenmoer), Theo Laros, Jan Ligtenberg en Anton Smulders (Allen Kaatsheuvel), Leo Loonen (Oosteind) en Henk Schneiderberg (Bavel). De wedstrijden beginnen om 19.30 uur. De beste twee van elke poule en één beste derde plaatsen zich voor de finale op zaterdagavond 17 juni.

Biljartsport-districtscompetitie driebanden-klein:
Volle winst voor ’t Vaartje
In Oosterhout pakte team ’t Vaartje de volle winst tegen team de Eekhoorn. Het werd 22-30. Piet Vissers speelde een degelijke partij en pakte bekwaam de winst. Patrick Schrijver had slechts 44 beurten nodig om de finish te bereiken. Hij kwam uit op 0.659. De beste man was Willy v.d. Wiel. In slechts 37 beurten snelde Willy naar de winst met het prachtige gemiddelde van 0.837.

Winst voor ’t Vaartje 1
In sportcafé ’t Vaartje won team ’t Vaartje 1 met 28-26 van team B.S.V. uit Waalwijk. Jan Ligtenberg moest in de eerste partij verlies incasseren. Jan kreeg maar 35 beurten. Hij kwam uit op het fraaie gemiddelde van 0.600. Hij maakte bovendien een mooie serie van vier. Hij speelde het beste gemiddelde van zijn team, maar winst leverde dit niet op. In de tweede partij won Ton Kemmeren. Ton speelde goed, maar had toch nog 61 beurten nodig. Het lukte hem maar niet om de laatste carambole te maken. Vele beurten verder lukte dit alsnog. Embert Broekhoven pakte de winst eveneens. Hij speelde de partij net voor de neus van zijn tegenstrever uit. Zijn rivaa beef steken op twee caramboles van de meet.

’t Vaartje 2 pakt eerste winst
In sportcafé ’t Vaartje won team ’t Vaartje 2 met 26-23 van team De Eekhoorn. In de eerste partij pakte Frans Kemmeren bekwaam de winst. Hij had maar 31 beurten nodig om de finish te bereiken. Hij maakte een fraaie reeks van vijf en kwam uit op het mooie gemiddelde van 0.677. Ook Theo Laros pakte de winst. Theo bouwde een voorsprong op en gaf deze niet meer uit handen. Piet Kamp kreeg geen enkele kans. Zijn tegenstander was al na 26 beurten bij de finish. Piet liet het fraaie moyenne van 0.615 optekenen, maar verloor wel.

’t Vaartje wint van ’t Vaartje 2
In sportcafé ’t Vaartje won team ’t Vaartje de onderlinge confrontatie met “t Vaartje 2. Het werd 29-27. In de eerste partij stak Patrick Schrijver Frans Kemmeren de loef af. Patrick maakte een geweldige serie van zes. Ook Theo Laros kon het net niet bolwerken tegen Willy v.d. Wiel. Hij kwam goed terug van een enorme achterstand. Hij kwam aan het eind nog één luttele carambole te kort. Willy zette het mooie gemiddelde van 0.775 neer. Hij maakte bovendien een prachtige serie van vijf. Theo kwam uit op het solide gemiddelde van 0.550. In de laatste partij redde Leo Loonen de eer voor ’t Vaartje 2. Hij won met gering verschil van Piet Vissers. Leo zette het mooie gemiddelde van 0.644 neer. Piet kwam uit op 0.622.

Aankondiging

Biljartsport- districtscompetitie driebanden-klein:
’t Vaartje 1 thuis
vrijdagavond 26 mei speelt team ’t Vaartje 1 in sportcafé ’t Vaartje tegen team ’t Steegje uit Made. Het belooft een moeilijke opgave te worden . De gasten staan momenteel op een vierde plaats. 18 punten voor ’t Vaartje 1. Het betreft een wedstrijd in de voorjaarscompetitie van het district Midden-Brabant in de spelsoort driebanden-klein. Team ’t Vaartje 1 bestaat uit Ton Kemmeren, Embert Broekhoven, Jan Ligtenberg. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart gaat van start om 19.30 uur.

’t Vaartje 2 ook thuis
Op dinsdagavond 30 mei speelt team ’t Vaartje 2 een thuiswedstrijd. Het moet het in sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart opnemen tegen team De Eekhoorn uit Oosterhout. Het betreft een wedstrijd in de voorjaarscompetitie van het district Midden-Brabant in de spelsoort driebanden-klein. Team ’t Vaartje 2 bestaat uit Leo Loonen, Piet Kamp, Theo Laros en Frans Kemmeren. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint om 19.30 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen