Patrick de Rooij wint de laatste clubwedstrijd in de Donge van HSV de Ruischvoorn Dongen

Foto:

Afgelopen zondag, 18 september 2016, was het weer een clubwedstrijd en ook tevens de laatste voor de competitie van dit jaar. Deze wedstrijd werd weer gehouden in de Donge te s ’Gravenmoer. Een mooi visrijk water met mooie grote vissen, zoals zeelten, brasems en ook mooie voorns die hier kunt vangen.

Het parcours waren weer opgedeeld in twee vakken. Vak A lag in het lage gedeelte en vak B op de hoge kant. Normaal is het lage gedeelte beter, maar deze dag maakte het mekaar niets, overal werd een vis gevangen .  Er kon deze dag van alles gebeuren in de competitie. Het was echt spannend. 16 vissers waren naar hun visstekkie gegaan en om halfnegen klonk de toeter om te beginnen met vissen. De vissen werden ook al snel gevangen. Het waren over het algemeen wat kleinere vis, maar hier en daar werd er ook eens een grote vis gevangen.

Zo ook bij de winnaar Patrick de Rooy in vak b, die een brasem ving van 3900 gram met nog wat kleinere vis erbij kwam hij op een totaalgewicht van 4582 gram goed voor de totaal winst. Ook bij anderen vissers werd de elastiek op de proef gesteld, maar helaas voor die vissers wist die grote vis zich los te maken. Om halftwaalf klonk de toeter en hengels gingen uit het water. De weegploegen konden weer gaan wegen  Ron Vermeulen die in vak a zat werd 2e met 3175 gram en ook Jack Puts zat in vak a, werd 3e met een 2099 gram. Leo Akkermans werd 4e met een gewicht van 1879 gram.

De volgende wedstrijd is het bootconcours vanuit de haven in Hank, op 2 oktober 2016. Inschrijven als duo, bij de wedstrijdcommissie t/m 28 september. Er wordt gevist van 8.00 tot 15.00 uur, daarna is de prijsuitreiking in de haven. Het snertconcours op 9 oktober aan de Loswal in Dongen in schrijven tot 5 oktober bij wedstrijdcommissie.

ruis19092

Reacties