Jeu de Boules De Vaart Erin

Foto:

Op de banen van gezelligheids-Jeu de Boules-vereniging De Vaart Erin (DVE) bij sportcafé ’t Vaartje werd het Lentetoernooi gegooid. Onder goede weersomstandigheden werd het toernooi gespeeld. Er werd in twee poules gegooid. Hierna volgden de kruisfinales. In de kruisfinales plaatsten Helga Snoeren en Jan Kennekens zich voor de finaledoor Judith Schellekens en Lucien Snoeren af te troeven.

Het werd 13-8. Op de andere baan wonnen de oudste deelnemer Wim Roos en Kees Leemans met dezelfde cijfers van Dennis Vermond en Wilma Kemmeren. In de finale waren Wim en Kees te sterk voor Helga en Jan. Het werd 13-4. Door dit resultaat pakte Lucien alleen de leiding in de ranking met 97 punten. Toine Snoeren volgt met 95 punten. Derde staat nu Helga Snoeren met 90 punten. Runner up is Jan Kennekens. Hij bezet met 85 punten de vierde plaats net voor zijn zoon Stijn, die 80 punten heeft. Het belooft nog een interessante competitie te worden.

Aankondigingen
Dorpencompetitie Jeu de Boules:
DVE tegen Waspik
Ook dit jaar neemt gezelligheids-Jeu de Boules-vereniging De Vaart Erin (DVE) weer deel aan de dorpencompetitie. Hieraan nemen, naast een team van DVE uit Dongen-Vaart,  teams deel uit Gilze, Rijen, Molenschot, Teteringen, Oosteind, Waspik en Raamsdonksveer. In de eerste wedstrijd gooit het team tegen het sterke team van Waspik. Deze wedstrijd wordt gehouden op de banen bij sportcafé ’t Vaartje. De wedstrijden beginnen om 18.30 uur. Doordat twee vaste spelers door omstandigheden ontbreken bestaat het team nu uit Stijn Kennekens, Goof Verbunt, Toon Verbunt, Toine Snoeren, Rian Verbunt en Ton Kemmeren.

Bevrijdingsdagtoernooi De Vaart Erin
Op de banen bij sportcafé ’t Vaartje wordt door gezelligheids-Jeu de Boules-vereniging De Vaart Erin (DVE) op donderdagmiddag 5 mei het bevrijdingsdagtoernooi gehouden. In dit toernooi zijn er weer punten te verdienen voor de ranking. Door de gerichte loting ontstaan er steeds min of meer gelijkwaardige koppels. Bovendien kan de vereniging nu beschikken over liefst zeven banen. Dit garandeert een soepel verloop van de wedstrijden. De vereniging kent geen contributie. Wel wordt er per wedstrijd een inschrijfgeld gevraagd van € 2,50 per persoon. Maandelijks wordt er minimaal één wedstrijd gegooid. Voorts is het mogelijk om in overleg te komen trainen op deze prachtige banen. Aanmelden voor het toernooi kan bij Hanny en Ton Kemmeren (tel:0162-312275 of email [email protected]). Ook kun je daar terecht voor informatie. Let op! Aanmelden tot 13.15 uur, waarna de loting wordt gehouden, zodat de wedstrijden om 13.30 uur kunnen beginnen.

 

 

Reacties