Kampioenschap steeds dichterbij voor BC Shot 1

Foto: CC0/Public Domain

Afgelopen zaterdagavond was Bc Shot 1 aanwezig in de sporthal in Barendrecht. Hier mochten zij het opnemen tegen de nummer 3, the Flying Shuttle. Voor Bc Shot 1 was het wel even wennen, een avondwedstrijd. Normaal lig je dan languit op de bank ter voorbereiding voor zondag. Gelukkig was er niet teveel van te zien, want BC Shot 1 heeft de overwinning mee naar huis genomen!

Met 5-3 wisten ze de Barendrechtse club te verslaan. Ze gingen vlot van start en zo wonnen ze de heren- en damesdubbel beide in twee sets. Helaas wisten de heren Mark Verschuren en Richard Gans het niet vast te houden en verloren zij beiden hun singel in de derde set. De dames wisten dit wel weer goed te maken, zo wonnen Milou Lugters en Romy Peeters beiden hun singel. Ondertussen was de stand 4-2 met nog twee wedstrijden te gaan. Richard en Romy wonnen in drie sets hun mix. Helaas verloren Mark en Miranda net in drie sets hun mix, waardoor de eindstand op 5-3 kwam! Daarmee is BC Shot 1 nog steeds ongeslagen in de tweede divisie!

Het kampioenschap komt steeds dichterbij voor BC Shot 1. Er moeten nog drie wedstrijden gespeeld worden voordat het team definitief weet of zij gaan promoveren naar de eerste divisie. Nu gaan zij eerst lekker genieten van de feestdagen. BC Shot wenst iedereen alvast hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Reacties