Dongense Darts Competitie

Foto:

Speelronde 14 en de laatste voordat de feestdagen aanbreken. Mooi moment om met een goed gevoel even pauze te nemen of juist de titelkansen sterk te laten afnemen. HBHB blijft op koers in de Tweede Divisie. Het Karrewiel 1 pakte vorige week nog een overwinning, nu was er een 9-4 verlies tegen HBHB.

TROTS weet voor een 2-e maal van Het Vaartje te winnen. Deze keer was de wedstrijd in Het Vaartje en met 5-8 winst ging TROTS weer terug. Hans de Rooij finishte 87. No Mercy ontving DVDVD. No Mercy ging net als in de eerste ontmoeting vol voor de winst. DVDVD had de laatste 2 wedstrijden dan ook dik verloren. Maar de eerste 4 punten waren voor DVDVD voordat No Mercy iets terug ging doen. Maar het was niet genoeg en DVDVD pakte gewoon de winst met 8-5. De wedstrijden Money Shot – No Score en Op Dreef 3 tegen De Weggooiers werden uitgesteld. HBHB blijft ruim aan de leiding voor De Weggooiers met Op Dreef 3 op plaats 3. De 180 teller staat op 9.

Aan de reeks van 3 overwinningen in de Eerste Divisie en een bekerwinst komt een eind voor New Bundy’s. Geen overwinning nummer 5. Malle Bull dat 2-e in de competitie staat was met 7-6 te sterk voor New Bundy’s. Falcon ontving waarschijnlijk de nieuwe kampioen Zooike Ongeregeld. Na een 2-2 tussenstand waren alle koppels 501 voor Zooike Ongeregeld. Uiteindelijk was de winst met 9-4 voor Zooike Ongeregeld dat dus blijft winnen in deze divisie. Nie te Pijle speelde tegen Mooi(e) laatste. Nie te Pijle voorkwam dat Mooi(e) laatste voor een 2-e maal kon winnen. Via 3-1 naar 6-2 en een 8-5 winst. Voor Nie te Pijle scoorde Cindy Verhoeven een 180 en finishte Jens Groeneveld 130. De Salamander staat al bijna de gehele competitie op plaats 3 en wisten vorige keer met 11-2 te winnen van 4P. Dus net voor de break even een ruime winst neerzetten. 4P liep idd achter De Salamander aan, maar met een sterke tac/tic koppels was er toch de winst. 7-6 overwinning voor 4P. De wedstrijd Het Karrewiel 2 tegen No Skills just lucky werd uitgesteld. De 180 teller staat hier op 26. Zooike Ongeregeld onbedreigd richting de Ere Divisie. Malle Bull blijft 2-e en De Salamander nog net derde.

De Tobbers weten niet meer wat winnen is in de Ere Divisie. Goed dat de competitie even stil ligt zodat er weer een trainingskamp kan worden belegd. Thuis in De Gouden leeuw was de tegenstander ook niet makkelijk. Op Dreef 12 won met 9-4 de wedstrijd. Voor De Tobbers scoorde Leon Faro een 180 en finishte 116. The Dartons schakelede Triple Trouble uit in de beker en mochten nu wederom tegen elkaar. En weer kwam er een 8-5 score uit voor The Dartons. Edwin Nuis van The Dartons gooide een 180. Zijn 165-ste in competitie-verband! Gijle Peile mocht het opnemen tegen Pijlloos. Na 2-2 tussenstand wist Gijle Peile een gaatje te slaan en de overwinning veilig te stellen. 9-4 werd uiteindelijk de score nog met een 180 score voor Cees van Gils. Voor Pijlloos gooide Nadia van der Kaay een mooie 150 finish. De Valk 1 tegen Het Karrewiel 13 en BSEIDREN – Vrolijke Bull werden uitgesteld. Totaal werd er 73 keer een 180 gegooid. The Dartons dik aan kop, gevolgd door Op Dreef 12 en De Valk 1.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen