Dartsnieuws Sportcafé ’t Vaartje

In sportcafé ’t Vaartje won Erwin van Riel het bouwbedrijf van Leijsen Kleindongen-rankingtoernooi. Het was het laatste toernooi van dit kalenderjaar. Hij versloeg Ton Kemmeren met 3-1. Hierna eindigden de kampioen van de vorige keer Goof Verbunt en Gert-Jan van Peer.

Gert-Jan van Peer/Hanny Kemmeren kampioen
In het koppeltoernooi ging de titel naar Gert-Jan van Peer en Hanny Kemmeren. Ij eindigden voor Ton en Frans Kemmeren. Hierna volgden de koppels Erwin van Riel/Goof Verbunt en Nick Dirven/Wilma Kemmeren. Er waren deze keer geen 180-ers. De volgende wedstrijd is op zaterdagavond 2 januari 2016.

WBDF competitie:
Nipt verlies ’t Vaartje
In sportcafé ’t Vaartje verloor team ’t Vaartje nipt van D.K.D.D. uit Etten-Leur. Hans de Jong had pech hij verloor zijn single met 2-3. Ook Goof Verbunt en Ton Kemmeren moesten verlies incasseren. Alleen Davey Danyluk pakte de winst. Hij overtuigede met een afgetekende 3-0 winst. Bij de koppelpartijen ging de strijd gelijk op. De team ronde werd door ’t Vaartje gewonnen. Team ’t Vaartje handhaaft zich op de twaalfde plaats. Dit is een plaats in de degradatiezone.