VV Dongen VR1 slaat aanval Jeka VR1 af

Het eerste vrouwen team van VV Dongen heeft de knappe reeks met overwinningen ook afgelopen zondag voortgezet. Ondanks dat de blessure lijst aardig groot is….blijkt het VR1 team over een brede selectie te beschikken. Voor tegenstander Jeka VR1 was het of aanhaken of tijdelijk afhaken, het verschil op de ranglijst was 6 punten in het voordeel van VV Dongen, die tevens een wedstrijd minder hebben gespeeld.

Beide ploegen zijn promovendus en de vorige seizoenen waren beide teams aan elkaar gewaagd. Afgelopen zondag bleek dat het verschil toch behoorlijk groter was geworden…. het waren 25 minuten in de eerste helft waarin het thuis team goed en mooi combinatie voetbal speelde. In de 19de minuut scoorde Betty Siemons de 1-0 uit een voorzet van Samara Couwenberg. De 2-0 werd door Iris Peijnenburg 4 minuten later knap ingeschoten uit een corner van Rebecca Bliekendaal en in de 28ste minuut scoorde Sofie Kroot uit een voorzet van Rebecca 3-0. Daarna was de wedstrijd eigenlijk gespeeld.

In de 78ste minuut wist Jeka de nul nog van het scorebord af te krijgen, een schot van Jeka werd nog gestopt door ‘reserve’ keepster Sylvana Bliekendaal, die de geblesseerde Manja Elie vandaag mocht vervangen, maar door een pijnlijke botsing kon ze de bal niet vasthouden 3-1. In Blessure tijd weet Judith Habraken Betty nog te vinden en zij bepaald met een lobje over de keepster de eindstand op 4-1. Komende zondag 6 december de thuiswedstrijd tegen AGE VR1 uit Rotterdam, aanvang 10.00 uur.