Pieten-Pet-Toernooi

Foto:

Afgelopen zondag werd op het complex van de Jeu de Boulesvereniging Dongen het traditionele pietenpettoernooi gehouden. Deze keer werden alle wedstijden in de mooie hal gespeeld, want het weer was niet zo best.

Ter gelegenheid van dit toernooi, dat altijd rond Sinterklaas gespeeld wordt, waren diverse leden getooid met een rijkelijk versierde pet en er kwamen zelfs 4 zwarte pieten op dit toernooi af. Om 11 uur begon de eerste van de 3 wedstrijden en rond 3 uur waren alle partijen gespeeld. Ondertussen werden de spelers nog verrast met enkele warme snacks.

Nadat de wedstrijdleiding alles had uitgerekend kon men beginnen met de prijsuitreiking. De eerste plaats werd deze keer behaald door Ad Meeren met 3 gewonnen partijen en maar liefst 37 pluspunten! Een knappe prestatie Ad en hij mocht de felicitaties in ontvangst nemen en bovendien een lekkere fles wijn. Ook voor de laatst geƫindigde bouler was er een prijs.

Hierna werd een prijs verloot onder de beste verklede speler. Het was geen verrassing dat deze prijs naar een zwarte piet ging. Daarna werden onder de spelers nog enkele PLUGRO-bonnen verloot en via een kleine loterij enkele EMTE-waardebonnen. Al deze waardebonnen werden dankbaar in ontvangst genomen.

Ondanks het slechte weer hebben we toch een gezellige dag gehad. Er werd nog wat nagekaart onder het genot van een drankje en aan het eind van de middag ging een ieder voldaan naar huis. Vanaf deze plaats een woord van dank aan de wedstrijdleiding en de mensen achter de bar. Tot het volgende toernooi op zondag 3 januari 2016: het Oliebollentoernooi voor eigen leden.
Weco Jeu de Boulesclub Dongen

Reacties