Dongense Darts Competitie

Foto:

De 12-e ronde van de Dongense Darts Competitie. Wederom een verlies voor koploper HBHB in de Tweede Divisie. HBHB begint wat steekjes te laten vallen en voor de concurrenten zaak om daarvan te profiteren. No Mercy tegen HBHB ging redelijk gelijk op, maar No Mercy maakte een klein verschil in de 501 koppels. 8-5 de winst met de eerste 180 score voor Mario de Kort. Het Vaartje dat zelfs nog even aan de leiding heeft gestaan lijkt het helemaal kwijt. Als dan Het Karrewiel op bezoek komt is dat een mooi moment om vertrouwen te tanken.

Zeker omdat Het Karrewiel de laatste weken niet veel heeft gewonnen. Maar Het Karrewiel was vanaf begin bij de les en won redelijk ruim met 9-4 van Het Vaartje. Op Dreef 3 lijkt wel optimaal te profiteren van het verlies van HBHB. Eerste punt ging nog naar DVDVD, maar daarna waren alle punten voor Op Dreef. Dus een dikke 12-1 winst voor Op Dreef 3 en wellicht de koppositie! Van Money Shot tegen De Weggooiers en van No Score tegen TROTS zijn geen uitslagen bekend. De 180 teller komt op 6. Op Dreef 3 heeft inderdaad de kop overgenomen. HBHB staat 2-e en No Mercy derde.

Falcon bijt dan toch van zich af in de Eerste Divisie. Vorige week was daar een ongenadig pak slaag en dan ook nog op bezoek bij De Salamander wat gewoon derde staat. Maar als je nike verwacht komt Falcon altijd terug. De Salamander had weinig in te brengen en waren nog blij met een 4-9 verlies. Na 3 nederlagen was daar ineens een winst voor Mooi(e) laatste. Door alle koppels 501 te winnen was daar ook de winst met 7-6 tegen No Skills just lucky. New Bundy’s kwam met 6-2 voor tegen Nie te Pijle. Dat hadden ze ook niet gedacht, maar doordrukken lukte niet. Nie te Pijle kwam nog tot een 5-8 verlies. Het Karrewiel 2 begon goed tegen Zooike Ongeregeld. In de koppels gingen echter de meeste punten naar Zooike Ongeregeld dat ook wist te winnen met 8-5. Erik Oerlemens van Het Karrewiel 2 finishte 105. Malle Bull tegen 4P is uitgesteld. De 180 teller blijft staan op 19. Zooike Ongeregeld blijft eerste voor Malle Bull. De Salamander staat derde.

Na 6 nederlagen op rij in de Ere Divisie kon de vlag weer eens uit voor De tobbers. Naar deze wedstrijd tegen Vrolijke Bull hadden ze uit gezien. Het verschil werd gelijk in de singles gemaakt en vast gehouden tot het eind. 7-6 de winst voor De Tobbers. En het is niet waar, maar Het Karrewiel 13 blijft winnen. De 4-e overwinning op. Tegen Op Dreef 12 ging het gelijk op, maar Het Karrewiel 13 pakte net een punt meer en won zo met 7-6. Hans de Jong van K13 scoorde een 180. Gijle Peile kwam nog met 3-2 voor tegen Triple Trouble, maar daarna was de koek op. Triple Trouble liep uit naar een 10-3 overwinning met een 116 en 102 finish voor Stefan van Baal. De Valk 1 ontving Pijlloos. Wist Pijlloos in de eerste ontmoeting nog 3 punten te halen, nu waren er dat er nul. Geen punten voor Pijlloos en dus een 13-0 overwinning voor De Valk 1. The Dartons tegen BSEIDREN werd uitgesteld. Maar zelfs zonder te spelen blijven The Dartons bovenaan staan. De Valk 1 staat nu 2-e en Op Dreef 12 is gezakt naar de derde plaats. De 180 teller staat nu op 65.
Komende vrijdag staat de volgende ronde van het bekertoernooi op het programma. Voor veel teams dus een mooi moment om wat wedstrijden in te halen.
No Mercy tegen HBHB ging redelijk gelijk op, maar No Mercy maakte een klein verschil in de 501 koppels. 8-5 de winst met de eerste 180 score voor Mario de Kort. Het Vaartje dat zelfs nog even aan de leiding heeft gestaan lijkt het helemaal kwijt. Als dan Het Karrewiel op bezoek komt is dat een mooi moment om vertrouwen te tanken. Zekers omdat Het Karrewiel de laatste weken niet veel heeft gewonnen. Maar Het Karrewiel was vanaf begin bij de les en won redelijk ruim met 9-4 van Het Vaartje. Op Dreef 3 lijkt wel optimaal te profiteren van het verlies van HBHB. Eerste punt ging nog naar DVDVD, maar daarna waren alle punten voor Op Dreef. Dus een dikke 12-1 winst voor Op Dreef 3 en wellicht de koppositie! Van Money Shot tegen De Weggooiers en van No Score tegen TROTS zijn geen uitslagen bekend. De 180 teller komt op 6. Op Dreef 3 heeft inderdaad de kop overgenomen. HBHB staat 2-e en No Mercy derde.

 

Reacties