Dartsnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto:

In sportcafé ’t Vaartje won Goof Verbunt het bouwbedrijf van Leijsen Kleindongen-rankingtoernooi. Hij versloeg Jac v.d. Ven met 3-0. Jac legde beslag op de tweede plaats. Hierna volgden Pim Bollen met 4-1. Hierna volgden Sander v.d. Wiel en Gert-Jan van Peer.

Goof Verbunt/Sander v.d Wiel koppelkampioen
In het koppeltoernooi ging de titel naar Goof Verbunt en Sander v.d. Wiel. Goof pakte dus twee titels op één avond. Tweede werd het koppel Gert-Jan van Peer en Wilma Kemmeren. Goof en Sander wonnen in totaal met 4-2. De hoogste uitworp was ook al een prooi voor Goof. Hij had met 78 een fraaie finish. Er waren deze keer geen 180-ers. De volgende wedstrijd is op zaterdagavond 12 december.

WBDF competitie:
’t Vaartje in degradatiegevaar
In sportcafé ’t Vaartje verloor team ’t Vaartje met 2-7 van team Jolly Jester uit Rijsbergen. Alle singlepartijen werden verloren door Hans de Jong, Davey Danyluk, Patty v.d. Wiel en Goof Verbunt. Drie v.d. vier met 3-2. Daarna werden twee koppelpartijen in winst omgezet. Ook de teamronde ging verloren. Team ’t Vaartje staat inmiddels twaalfde en dit is een plaats in de degradatiezone.

Aankondiging:

Thuiswedstrijd ‘t Vaartje
Op dinsdagavond 8 december gooit team ’t Vaartje weer een thuiswedstrijd. Het betreft een wedstrijd in de competitie van de West Brabantse Darts Federatie. Het moet het in sportcafé ’t Vaartje opnemen tegen team D.K.D.D. uit Etten-Leur. Inmiddels staat team ’t Vaartje in de degradatiezone. Een goed resultaat is derhalve nodig om de weg naar boven in te slaan. Team ‘t Vaartje bestaat uit Ernest v.d. Kaay, Davey Danyluk, Goof Verbunt, Hans de Jong, Patty v.d. Wiel en Ton Kemmeren. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint om 21.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen