Dongense Darts Competitie

Foto:

De 11-e speelronde van de Dongense Darts Competitie. HBHB speelde als de koploper van de Tweede Divisie tegen de nummer 2 Op Dreef 3. Mooi moment om een definitief gaatje te slaan. Maar de wedstrijd was eigenlijk geheel in evenwicht. HBHB won wel, maar het bleef bij een 7-6. Rob van Dongen van HBHB gooide een 180. Misschien kan No Mercy hiervan profiteren door dik te winnen van TROTS. Het begin was er, want van de singles werden er 3 gewonnen. Maar TROTS scoorde beter op de koppels en won gewoon de wedstrijd met 7-6.

En DVDVD pakt wederom een winst. Dit is al de derde, maar toch blijft de rode lantaarn in hun bezit. In eigen huis werd Het Vaartje met 7-6 weer terug gestuurd. John Kimenai van DVDVD finishte 90. Het Karrewiel 1 hield het vol tot 2-2 tegen Money Shot. Daarna waren alle punten voor Money Shot. 11-2 de winst dus en Het Karrewiel zakt steeds verder naar beneden. De Weggooiers speelde in De Salamander tegen No Score. No Score lukte het om voor de 9-e keer achter elkaar te verliezen. Misschien is dat wel een nieuw record. En niet zomaar verliezen, maar zonder een punt te winnen. 13-0 voor de Weggooiers. De 180 teller staat op 5. HBHB blijft op 1 staan. Op Dreef 3 staat nog 2-e, maar De Weggooiers komen eraan op plaats 3.

Zooike Ongeregeld kreeg in de Eerste Divisie bezoek van Nie te Pijle die een paar overwinningen op rij hebben geboekt. Mooi moment om bij Zooike Ongeregeld die lijn door te trekken. Maar Zooike Ongeregeld dat voor de titel gaat liet dat niet gebeuren en won ruim met 11-2. Voor Zooike Ongeregeld gooide Kevin Lens een 180 en finishte 102. No Skills just Lucky tegen De Salamander ging gelijk op tot 4-4, maar daarna was het De Salamander dat de partij nog zich toetrok met een 9-4 eindstand. Falcon speelde tegen Malle Bull een dramatische wedstrijd. 10-0 achter alvorens het eerste punt werd gescoord. En daar bleef het bij. Dus een 12-1 winst voor Malle Bull met een 120 finish voor Marcel Jochems en een 102 finish voor Jeffrey Siemons. En als zelfs 4P al gaat winnen van Het Karrewiel 2. Wat een wereld!! En 4P won zelfs met 9-4 met een 180 score voor Dennis Horvers die ook nog 116 finishte. Wat een wereld. New Bundy’s speelde thuis tegen Mooi(e) laatste. New Bundy’s won nipt met 7-6. Voor Mooi(e) laatste scoorde Arthur in ’t Groen een 180 en gooide 92 uit. De 180 teller is flink gestegen en staat nu op 19. Zooike Ongeregeld heeft een punt voorsprong op Malle Bull. De Salamander blijft derde.

Vorige week was nummer 2 voor Het Karrewiel 13, dan pakken we deze week toch de derde overwinning in de Ere Divisie. Uit tegen Pijlloos kwam K13 zelfs met 7-0 voor. Daarna begon Pijlloos een beetje mee te doen, maar de overwinning was toen al binnen. Karrewiel 13 won uiteindelijk met 9-4 met een 100 finish voor Pim Bollen. Nadia van der Kaay van Pijlloos noteerde een 180. BSEIDREN kwam net tekort tegen Gijle Peile. Gijle Peile forceerde in het begin al het verschil en won met 8-5. Voor Gijle Peile finishte Mark van Riel 108 en Anton Snoeren 110. Vrolijke Bull ontving De Valk 1 en snakte weer eens naar een overwinning. Maar die kwam er duidelijk niet. De Valk won met 11-2 afgetekend. Sven Damen van De Valk gooide een 180. Triple Trouble won ook afgetekend en wel met dezelfde 11-2 score. De Tobbers waren het slachtoffer en voor Triple Trouble finishte Stefan van Baal 130. Maar de toppers was Op Dreef 12 tegen The Dartons. De beschikbare kaarten waren in de voorverkoop al weg. Bij winst zou Op Dreef 12 goede zaken doen voor de titel. Maar The Dartons werkte daar niet aan mee en wonnen gewoon met 12-1 de wedstrijd. Auw en weer weg is de titel. Voor The Dartons gooide Edwin Nuis een 180, Nor van de Kerkhof een 180 en finishte Mark Goos 100. Voor Op Dreef gooide Robin Huysmans een 180 en een 112 uitworp. The Dartons staan nu stevig bovenaan. Op Dreef 12 blijft 2-e en De Valk 1 staat derde. De 180 teller staat nu op 64.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen