Fraaie judoresultaten in Zevenbergen

Foto:

De Sigon broertjes Dave en Levi waren oppermachtig tijdens judotoernooi in Zevenbergen. Afgelopen zaterdag 21 november j.l. hebben 10 judoka’s mee gedaan aan de tweede judo streekontmoeting in Zevenbergen.
Voor Tess van den Akker en Lucas van Vlaardingen was dit de eerste keer dat ze buiten de woonplaats meededen aan een ontmoeting. Tess wist zich goed staande te houden, maar de andere judoka’s waren net iets beter. Ook voor Lucas van Vlaardingen was dit zo. Met de ervaring van dit toernooi zal het de volgende keer zeker beter gaan.

Daniël Wijnands kreeg het vandaag ook niet cadeau, hij wist door zijn goede inzet toch een mooie derde plaats te behalen.
Anouk van Dongen kwam vandaag net iets te kort. Het niveau in haar poule lag erg dicht bij elkaar en de vorm van de dag bepaalde de winnaar.
De broertjes Sigon lieten zien dat ze goed in vorm waren. Als eerste was “grote” broer Dave aan de beurt. Hij wist al zijn partijen te winnen, waarvan twee met Ippon. Daarna was Levi aan de beurt. Die wist alle 4 zijn partijen met Ippon te winnen. Een aantal keer met o-goshi.
Kayra Kilinçarslan begon goed te judoën maar moest de winst toch uit handen geven. Hij heeft laten zien dat hij het toch wel kan.
Stijn Jongenelen had in zijn tweede partij erg veel geluk door een yugo te maken in de laatste secondes. Hij wist hiermee wel de winst naar zich toe te trekken.

Het niveau tijdens de ontmoeting lag goed bij elkaar, waardoor de judoka’s erg hun best moesten doen om de, eventuele, winst naar zich toe te trekken.
Uitslagen Zevenbergen:
1e plaats: Dave Sigon, Levi Sigon en Stijn Jongenelen
2e plaats: Kayra Kilinçarslan
3e plaats: Anouk van Dongen, Daniël Wijnands en Tâhâ Celik
4e plaats: Tess van den Akker, Lucas van Vlaardingen en Kevin Geppaart
De volgende streekontmoeting is op 30 januari 2016 in Prinsenbeek

Kijk ook eens op www.streekontmoeting.nl

Reacties