Dubbele winst voor Willy van de Wiel in De Valk

Foto:

Zondag 22 november j.l. vond in café de valk weer een toernooi plaats voor de open ranking. Er werd een single en een koppel toernooi verspeeld. Het koppeltoernooi werd verspeeld in poules, de singles k.o. Beide toernooien hadden daarna een winnaars en een verliezersronde. Er werd gestart met de koppelwedstrijden.

Door winst op Bjorn Vervloet en Werner Tiest werden Roger Hellebrand en Peter van der Veer finalisten. Willy van de Wiel en Nico Steenbergen wonnen in de andere halve finale van Jurgen Evers en Dennis van Strien. In de finale ging de winst met 4-2 naar Willy en Nico.

darts23111v.l.n.r. Willy, Peter, Roger en Nico

De verliezersronde werd gewonnen door Dave Joacim en Steven den Backer die met 3-0 wonnen van Peter Groeneveld en Dennis Hendrickx.

darts23112v.l.n.r. Dennis Dave, Peter, Dennis en Steven

De hoogste uitworp ging naar Mick Hoevenaars met 125 punten. Hierna gingen de singles van start. Willy van de Wiel ging naar zijn 2e finale van de dag door winst op Steven den Backer. Bjorn Vervloet wist in de andere halve finale Peter van der Veer te verslaan. In de finale was Willy met 5-3 de beste en schreef het single toernooi op zijn naam, en won daarmee dus de dubbel, proficiat.

darts23113v.l.n.r. Peter, Steven, Bjorn en winnaar Willy

Robin Huysmans won met 3-0 de finale van de verliezersronde tegen Jurgen Evers.

darts23114
Robin en Jurgen

De hoogste uitworp was voor Steven den Backer met 145 punten. Bjorn Vervloet gooide 135 en 111 uit. Jurgen Evers had een 114 en Dennis van Strien een 112 finish. In totaal werd er 32 keer 180 gegooid die allen werden beloond met een gratis consumptie. Willy van de Wiel was weer grootafnemer met 11 stuks.
Roger Hellebrand scoorde er wederom 5, Peter van der Veer had er 4. Jurgen Evers en Robin Huysmans hadden 3x een 180, Robin scoorde ook de 23.600e 180 in De Valk, goed voor extra prijs van 25 euro. Steven den Backer en Corné van Mastrigt hadden 2 keer 180. Bjorn Vervloet en Roy Netten hadden een 180.

De uitslag:
WINNAARS SINGLE                        WINNAARS KOPPELS
1. Willy van de Wiel                         1. Willy van de Wiel – Nico Steenbergen
2. Bjorn Vervloet                              2. Roger Hellebrand – Peter van der Veer
3. Peter van der Veer                       3. Jurgen Evers – Dennis van Strien
Steven den Backer                               Bjorn Vervloet – Werner Tiest
5. Roger Hellebrand
Werner Tiest
Corné van Mastrigt
Nico Steenbergen

VERLIEZERS SINGLE                      VERLIEZERS KOPPELS
1. Robin Huysmans                         1. Dave Joacim – Steven den Backer
2. Jurgen Evers                                2. Dennis Hendrickx – Peter Groeneveld
3. Dennis Hendrickx                         3. Roy Netten – Mick Hoevenaars
Dave Joacim                                       Johan Hamers – Corné van Mastrigt
—————————————————————————
ZONDAG 29 NOVEMBER OPEN DARTTOERNOOI IN CAFÉ DE VALK.

Voor de open ranking vindt in Café De Valk a.s. Zondag 29 november weer een toernooi plaats. Er wordt een single en een koppeltoernooi verspeeld. Het koppeltoernooi wordt altijd verspeeld in poules. Beide toernooien hebben een winnaars en verliezersronde. Het toernooi vangt aan om 13.30 uur tot die tijd kunt u inschrijven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen