Dartsnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto:

In sportcafé ’t Vaartje won Hans de Jong het bouwbedrijf van Leijsen Kleindongen-rankingtoernooi. Hij versloeg Pim Bollen met 4-1. Hierna volgden Erwin van Riel en Gert-Jan van Peer.

Hans de Jong/Erwin van Riel koppelkampioen
In het koppeltoernooi ging de titel naar Hans de Jong en Erwin van Riel. Hans pakte daarmee twee titels. Zij werden gevolgd door Gert-Jan van Peer en Pim Bollen, die de tweede plaats voor zich opeisten. Ook de hoogste uitworp kwam op naam van Hans met 95. Er waren deze keer geen 180-ers. De volgende wedstrijd is op zaterdagavond 28 november.

WBDF competitie:
Opnieuw verlies ’t Vaartje
In Breda verloor team ’t Vaartje met 7-2 van team Jan Steen.
Davey Danyluk won als enige zijn singlepartij. Verlies was er voor Hans de Jong, Patty v.d. Wiel en Ton Kemmeren. Het team wat ook nog bestond uit Goof Verbunt pakte vervolgens de eerste koppelpartij. Daarna kon er echter geen enkele partij meer in winst omgezet worden. Door dit resultaat blijft team ’t Vaartje in de degradatiezone hangen.

Aankondiging

Bouwbedrijf Van Leijsen-ranking
Op zaterdagavond 28 november wordt er weer een wedstrijd gegooid in het kader van het bouwbedrijf Van Leijsen Dongen-rankingtoernooi. Het toernooi heeft een niet meer weg te denken plaats op de dartskalender. De wedstrijden kenmerken zich door de gezellige en sportieve sfeer. Er zijn naast punten voor de ranking ook mooie dagprijzen te verdienen. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint om 20.00 uur.

Reacties