Jeugdteams DVVC goed op weg.

De jeugdteams van DVVC presteerden weer prima afgelopen weekeinde. Hieronder de diverse verslagen.

Mini’s ondervinden weerstand bij SCO/Tofs
Na weken van winst met dubbele cijfers was er afgelopen zaterdag een zwaar bevochten overwinning voor DVVC mini’s (foto boven).
Het zag er in de eerste paar minuten heel gemakkelijk uit. Binnen 3min. 3-0 voor DVVC. Na de snelle opkomst werd het spel minder en was er onnodig veel balverlies. SCO/Tofs profiteerde daarvan en scoorde. Tijdens de rust wisten de DVVC-spelertjes heel goed een zelfanalyse te maken, maar wisten dat op het veld in de tweede helft helaas niet (direct) in acties om te zetten. SCO/Tofs kwam op en er moest hard worden geknokt door de groen-witte om de voorsprong vast te blijven houden. Zoals we van ze gewend zijn deden dat ook en dat resulteerde na het laatste eindsignaal toch in de 3volle punten voor DVVC. Eindstand 9-6 voor DVVC. Goof, een echte DVVC-er, beloonde deze harde werkers, deze toppers, met een leuke snoepzak.

ME zet zegereeks voort.
Een wedstrijd tegen WSC, de nummer twee in de competitie. Een makkie was het niet deze keer, zeker de eerste helft was niet bepaald het voetbal dat de laatste weken werd tentoongespreid. Het samenspel kon beter. Het feit dat WSC met maar één doel naar Dongen was gekomen maakte het er qua spel gespeeld door WSC niet makkelijker op. Dat doel? DVVC ME1 van de NUL afhalen. Natuurlijk waren de groen-witte meiden er juist wél opgebrand deze NUL te behouden. In die missie zijn de dametjes geslaagd! En daarnaast hebben ze ook nog eens 6maal het net van WSC weten te vinden Uitslag: 6-0 Daarmee staan ze nog steeds op de eerste plaats met 79doelpunten voor en tja nog altijd NUL doelpunten tegen.  Volgende week vroeg uit de veren en op weg naar Waspik voor een duel om 09.00uur.

dvvcme1

Opnieuw winst voor MC1.
Zaterdag was VV Oosterhout de tegenstander van DVVC MC1. De dames begonnen aanvallend en al na 5 minuten viel het eerste doelpunt door Patty. 0-1 Over en weer waren er kansen, gelukkig bleef door goed verdedigings- en keeperswerk het doel schoon. Door doelpunten van Lieke en Mila werd met 0-3 de rust ingegaan. De tweede helft voornamelijk op het middenveld gestreden. 10 minuten voor het einde was er nog een doorbraak waaruit Laila de 0-4 scoorde. VV Oosterhout zette nog een eindspurt in en maakte dat de eindstand in 1-4 geschreven werd.
Dames MC1: Gefeliciteerd met deze overwinning. Volgende week thuis tegen SCO/Tofs. Aanvang wedstrijd: 10.00uur.

dvvcmc1

D1g haalt 3 punten naar Dongen
Met slechts 11 spelers, door 2 ziekmeldingen, werd naar WSJ Tilburg vertrokken. Er was het nodige vertrouwen door de goede uitslagen van de 2 voorgaande wedstrijden. De opdracht voor de spelers: “knokken” en “vecht” voor elkaar; Doel: verovering van 3 punten. Er was druk, er waren kansen maar helaas nog geen doelpunten totdat Faas op een schot van WSJ een goed antwoord had en zowaar de 0-1 voorsprong op liet schrijven. Na nog een aantal kansen kwam de 0-2 beloning halfweg de eerste helft en snel daarna zelf de 0-3. De ouders langs de lijn probeerde met positieve gedachten nog meer ballen in de touwen te krijgen. Dat lukte niet maar ook WSJ wist niet te scoren, waarbij de rust met 0-3 werd ingegaan.  In de tweede helft werd de druk op de verdediging nog hoger. Het was wachten op een tegendoelpunt. 1-3. De DVVC-ers trokken nog even een sprintje en daar lag, vlak voor het eindsignaal, nummer 4 in de touwen. De eerste 3 punten gaan mee naar Dongen. Jongens en meiden: Prima wedstrijd, dik verdiend gewonnen!