Plugro Liberty Dames 1 speelt eigen spel.

Zondag 8-11-2015, thuis tegen HSD. Plugro Liberty Dames 1 begon met een sterke druk aan de wedstrijd. Al binnen 5 minuten viel het eerste goal, door Eveline Kahlman met een assist van Chelsea van Helmond. HSD werd toen wakker geschud en maakte in de 14e minuut de 1-1. Plugro Liberty Dames 1 lieten zich niet kennen en voerden de druk verder op.

Het werd 2-1 en snel daarna was het alweer 3-1, beide goals door de lichtvoetige spits Maud Lightenberg. Door een aantal onderscheppingen van Plugro Liberty Dames 1 had HSD wat moeite met het houden van balbezit. Daardoor vielen al snel net voor de rust de 4-1 en de 5-1, door Sanne Kattenbeld. Na een sterke peptalk van Diewertje Trommels en trainer / coach Antoine van Riel ging Plugro Liberty Dames 1 gemotiveerd de 2e helft in.

Al snel in de 2e helft viel er een strafbal door de keeper van HSD. De strafbal werd genomen door Diewertje Trommels en deze werd goed binnen gepusht waardoor het alweer 6-1 stond. Na een aantal missers van Plugro Liberty Dames 1 kwam in de 60e minuut Diewertje aan de bal en gaf een strakke pass aan Pippa de Breet die hem vervolgens in de hoek pushte, waardoor de stand 7-1 werd. Vlak voor het eindsignaal werd er een pass gegeven door Sanne Kattenbeld aan Maud Lightenberg die een assist gaf aan Diniz van Vorstenbosch die hem in de linkerhoek van het goal pushte. Dit maakte de eindstand van de wedstrijd 8-1. Volgende week speelt Plugro Liberty Dames 1 uit tegen Souburgh.