Dongense Darts Competitie

Foto:

Ronde 2 van het bekertoernooi stond op het programma. Alle teams zitten dus nog in de beker, alleen is er alwel een onderverdeling gemaakt tussen Winnaarsronde en de Verliezersronde door het resultaat van ronde 1. 15 teams in de Winnaarsronde en 15 teams in de Verliezersronde. BSEIDREN kreeg een vrijloting voor de Winnaarsronde en Falcon voor de Verliezersronde. Vanaf nu is het dus ook knock-out.

Het Vaartje speelde thuis in de Verliezersronde tegen DVDVD. En Het Vaartje was gewaarschuwd. Met 2 overwinningen op rij ging DVDVD met vertrouwen op pad. Maar Het Vaartje kwam in no time met 9-0 voor alvorens DVDVD een punt scoorde. Het Vaartje won uiteindelijk met 12-1 de wedstrijd. Gijle Peile verslikte zich bijna in Op Dreef 3. Bijna dus, want de beslissende leg werd gewonnen door Gijle Peile die zo de wedstrijd met 7-6 kon winnen. Mooi(e) laatste speelde thuis tegen De Salamander. Na een 2-2 tussenstand scoorde De Salamander net wat beter in de koppels. Dat gaatje werd behouden tot het eind en De Salamander won dan ook met 8-5.

No Mercy tegen Money Shot dan. Gelijk 4 singles binnen voor No Mercy, dan kan het al bijna niet meer fout gaan. 9-4 de winst voor No Mercy en die zijn dus door naar de volgende ronde. De Weggooiers tegen Vrolijke Bull kon wel eens een spannende pot worden. De Weggooiers spelen bovenaan mee in de Tweede Divisie, maar ook hier gaan de 4 singles naar de tegenstander. En als je maar 7 punten nodig hebt, ben je dus al over de helft. Vrolijke Bull kende verder geen problemen en won met 10-3. HBHB speelde thuis tegen Nie te Pijle. De wedstrijd was redelijk in balans, maar Nie te Pijle wist wel een klein verschil te maken. 8-5 de winst voor Nie te pijle en HBHB is dus uitgespeeld in de beker. Roy Roomer van HBHB finishte 96. New Bundy’s ontving No Score. New Bundy’s kwam 3-1 voor, maar No Score maakte er prima 4-4 van. Maar de koppels tac/tic waren toch weer voor New Bundy’s die de wedstrijd ook won met 8-5.

In de Winnaarsronde speelde Triple Trouble tegen TROTS. Na de koppels 501 was de wedstrijd gespeeld. 11-2 de winst voor Triple Trouble. Het Karrewiel 13 hield goed stand tot 4-4 tegen De Valk 1. Maar toen gingen alle koppels tac/tic verloren, waardoor de uitslag nog flink opliep voor De Valk. 9-4 de winst. Pim Bollen van Karrewiel 13 scoorde een 180. Het Karrewiel 2 wist al niet waarom ze in de Winnaarsronde stonden en daar hebben ze ook niet lang van mogen genieten. The Dartons waren duidelijk te sterk en won met 11-2. Jurgen Kemmeren van Het Karrewiel 2 scoorde een 180. 4P kan in de competitie nog niet overtuigen, maar in de beker staat er weer een winst. Thuis tegen Het Karrewiel 1 zijn er gelijk 4 single-winsten wat daarna wordt uitgebouwd tot een 9-4 winst.

De Tobbers probeerde alles uit de kast te halen om Op Dreef 12 te doen wankelen, maar het mocht niet baten. Maar dat ligt niet aan de Tobbers, want Op Dreef staat ook in de competitie goed te gooien. 11-2 de winst met een 180 score voor Robin Huysmans en een 120 finish. Johan Smulders finishte even 158 en Corné van Uden had een 124 check-out. En er waren 2 teams die geen team op de been konden brengen voor deze beker-ronde. Dat betekent dat het andere teams automatisch door is. Het gebeurde No Skills just Lucky. Malle Bull hier hierdoor door. En Pijlloos had geen team, waardoor Zooike Ongeregeld ook door is.

Geplaatst voor de volgende Winnaarsronde: BSEIDREN, Triple Trouble, De Valk 1, The Dartons, 4P, Op Dreef 12, Malle Bull, Zooike Ongeregeld
Geplaatst voor de volgende Verliezersronde: Falcon, Het Vaartje, Gijle Peile, De Salamander, No Mercy, Vrolijke Bull, Nie te Pijle, New Bundy’s

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen