Plugro Liberty Dames 1 haalt uit!

Zondag 1-11-2015, uit tegen Zundert. Dames 1 van Liberty begon redelijk aan de wedstrijd met een goede druk. Na wat gevaarlijke kansen van Zundert haalde zij de eerste strafcorner, die er op dubieuze wijze in ging. Dat was 1-0.

Hierna is Liberty dames 1 wakker geschud, met een mooie aanval over rechts via Chelsea met een mooie pass naar Eveline. Die hem vervolgens goed voor gaf en Maud hem makkelijk binnen tikken. 1 minuut later volgende er weer een goede actie, waarbij Chelsea met een mooie lage backhand de 1-2 scoorde. De druk stond goed, en met weer een mooi op gezette aanval was de 1-3 voor Gitte om binnen te tikken. In het slot van de 1ste helft scoorde Chelsea met de backhand de 1-4. In de allerlaatste minuut van de eerste helft kreeg Liberty dames 1 nog 1 corner, deze werd direct afgewerkt door Diewertje.

Na de rust, direct in de eerste minuten werd de cirkel binnen gedribbeld door Diewertje waarna een goed schot op doel resulteerde in de 1-6. Uit mooi opgebouwd veldspel werd wederom de cirkel bereikt en opnieuw ren strafcorner gehaald, op mooi aangeven en daarna door een flats goed inbrengen van Eveline kon Diewertje de 1-7 in het dak tippen. In de 43 minuut scoorde Maud na een mooie aanval over rechts de 1-8. Hierna werden beide partijen rommelig en ging het tempo omlaag. Hieruit forceerde Zundert een corner waar een doelpunt uit volgde, de 2-8. De laatste 15 minuten waren er een aantal uitbraken en kans voor Zundert. In het slot van de wedstrijd wist Lieske de scoren nog uit te bouwen naar 2-9. Al met al een goede wedstrijd waar Liberty dames 1 duidelijk de bovenliggende partij was. Volgende week spelen we thuis tegen HSD. Hopelijk zien we jullie dan langs de lijn!!