Dongense Darts Competitie

Foto:

De 9-e speelronde van de darts competitie in Dongen. We zijn na deze ronde op de helft, dus een goed moment om te zien waar de teams staan. DVDVD heeft de smaak te pakken in de Tweede Divisie.

Vorige week de 1-ste overwinning, nu nummer 2. No Score werd verslagen met het kleinst mogelijk verschil. 7-6 door de laatste beslissende leg. De Weggooiers ontvingen No Mercy. Na een 2-2 tussenstand zijn alle koppels voor De Weggooiers die de wedstrijd ook met 10-3 weten te winnen. TROTS kon wel weer een overwinning gebruiken. Dat moest dan gebeuren tegen Het Karrewiel 1. En zeg nou zelf wie wint daar momenteel niet van? TROTS in ieders geval wel. 7-6 de winst. Het Vaartje speelde tegen Op Dreef 3 dat inmiddels is opgerukt naar plaats 2. In de koppels weet Op Dreef net een punt meer te scoren en zo dus ook de wedstrijd te winnen met 7-6. Leo Lambooij van Op Dreef finishte 80. Van de wedstrijd Money Shot tegen HBHB is geen uitslag bekend. 180 teller blijft staan op 3. Op Dreef 3 heeft nu de leiding, maar wel een wedstrijd meer dan De Weggooiers en HBHB.

Mooi(e) laatste maakte de laatste weken niks klaar in de Eerste Divisie en 4P rook dan ook bloed. Maar het was toch echt Mooi(e) laatste dat met de winst naar huis ging. En niet zo’n beetje ook. 11-2 de einduitslag. New Bundy’s begon redelijk tegen De Salamander gezien de 2-2 tussenstand. Daarna zijn alle koppels naar De Salamander gegaan die zo met 10-3 de wedstrijd winnen. Nie te Pijle ontving Falcon. In een redelijk gelijk opgaande wedstrijd is het Nie te Pijle dat net wat meer scoort. 8-5 de winst voor Nie te Pijle. Het Karrewiel 2 pakte vorige week een goede winst, maar kon nu thuis tegen Malle Bull niet imponeren. Er werden maar 3 punten bijeen gesprokkeld wat dus inhoud dat Malle Bull er 10 scoorde. Jeffrey Siemons van Malle Bull scoorde een 180. Belangrijk voor Zooike Ongeregeld om wederom een winst neer te zetten. Uit bij No Skills just Lucky lukte dat ook door vooral de koppels te pakken. 8-5 de score met 2 maal een 180 voor Adrie van Boxel van Zooike Ongeregeld. De 180 teller is naar 15 stuks. Zooike Ongeregeld staat nog steeds bovenaan, maar Malle Bull is wel 2 punten ingelopen. De Salamander staat derde.

Pijlloos bleef puntloos in de Ere Divisie wedstrijd tegen The Dartons. Winst tegen The Dartons is moeilijk, maar nul punten is wel heel weinig. 13-0 voor The Dartons met een 108 finish voor Edwin Nuis. De Valk 1 ontving BSEIDREN. De wedstrijd was redelijk in evenwicht. De Valk 1 bleef net aan de goede kant van de score en won met 7-6. Voor De Valk gooide Dimitri van Keulen een 180 en finishte 116. Ook Rob Emmerik gooide een 180. Voor BSEIDREN noteerde Mark Lodewijks een 180 en een 102 uitworp. In Het Karrewiel gooide Het Karrewiel 13 tegen Triple Trouble. Triple Trouble sterker, maar K13 bleef aanhaken. 9-4 de winst voor Triple Trouble met een 180 score voor Dylan in ’t Groen. Een duel uit de middenmoot was De Tobbers tegen Gijle Peile. De Tobbers wilden na 2 nederlagen weer eens winnen. Maar Gijle Peile bleek sterker en won met 8-5. Op Dreef 12 speelde tegen Vrolijke Bull. Vrolijke Bull kwam met 4-1 voor, maar kon het niet vasthouden. Op Dreef 12 kwam terug in de wedstrijd en wist zelfs nog te winnen. 8-5 de winst met een 180 score voor Robin Huijsmans en een 180 score voor Johan Smulders. De 180 teller is gestegen naar 53 stuks. The Dartons hebben nu de leiding voor Op Dreef 12. Triple Trouble blijft derde.

Reacties