Dongense Darts Competitie

Foto:

Ronde 8 van de Dongense Darts Competitie. Op Dreef 3 spelend in de Tweede Divisie moest het opnemen tegen Money Shot. Bij een derde overwinning op rij kan zomaar de kop van de Tweede Divisie bereikt worden. Gelijkopgaand begin, maar in de koppels zet Op Dreef door met een 10-3 winst tot gevolg. Maurice Heijne van Money Shot finishte 119.

Het Vaartje begon prima in de uitwedstrijd tegen No Mercy. In de koppels draaide de wedstrijd waardoor No Mercy zelf kon winnen met 7-6. DVDVD heeft z’n eerste overwinning binnen! Thuis in D’Ouwe Sok tegen TROTS was er een 3-1 voorsprong, 6-2 voorsprong en uiteindelijk een 8-5 winst. De polonaise kon worden ingezet. Het Karrewiel 1 tegen De Weggooiers was alleen in het begin spannend. Daarna gaf team De Weggooiers gas en won ruim met 10-3. Dan de koplopers HBHB. Thuis tegen No Score kon de 6-e overwinning van het seizoen binnengesleept worden. En dat lukte dan ook. 9-4 de winst met 2x een 180 voor Bram Matzer. De 180 teller komt daardoor op 3. HBHB blijft aan kop, gevolgd door Op Dreef 3 en No Mercy.

Zooike Ongeregeld blijft doordenderen in de Eerste Divisie. New Bundy’s werden in de Koude Tap gekleineerd en met 2 punten weer naar Dongen gestuurd. 11-2 de winst dus met een 180 voor Peter Groeneveld en een 180 voor Pieter van Andel. Zaak voor Malle Bull om aan te haken. Tegen Nie te Pijle is dat geen gemakkelijke opgave daar ze laatste 2 wedstrijden hadden gewonnen. Malle Bull is deze wedstrijd wel sterker en won de wedstrijd met 8-5. 4P kwam er niet echt aan te pas tegen No Skills just Lucky. Tenminste in de koppels 501 dan die alle verloren gingen. 9-4 de winst voor No Skills met een 94 finish voor Koen Sprangers en 91 checkout voor Justus Heesbeen. Falcon pakt 3-e overwinning op rij. Tegen Mooi(e) laatste dat de competitie toch zo goed was begonnen hadden ze geen kind. En makkelijke 10-3 score was het gevolg. De Salamander dacht ook aan een makkie tegen Het Karrewiel 2. De nummer 3 tegen de nummer 8. Maar dat viel effe tegen voor De Salamander. Het Karrewiel ging met 9-4 overwinning op zak weer naar huis. De 180 teller staat nu op 12. Zooike Ongeregeld heeft 3 punten voorsprong op Malle Bull. De Salamander blijft nog net derde.

De topper deze week in de Ere Divisie was de nummer 1 Op Dreef 12 tegen de nummer 3 Triple Trouble. Altijd spannende wedstrijden. Nu ook weer al zegt de score wat anders. 9-4 de winst voor Op Dreef met 180 score voor Robin Huysmans en 180 score voor Corné van Uden. Gijle Peile, nog nagenietend van de ruime overwinning vorige week, mocht aantreden tegen De Valk 1. De Valk was duidelijk wat sterker en pakte de winst met 9-4. Dimitri van Keulen van De Valk noteerde 2 maal een 180. The Dartons tegen De Tobbers leverde ook al een 9-4 eindscore op. De Tobbers probeerde het wel, maar tegen The Dartons kwam het niet verder dan 4 punten. Voor The Dartons noteerde Kelvin Netten een 180 score en verbeterde (jammer genoeg) ook nog de hoogste finish. Die staat nu op 154. Wiek Claassen noteerde een 114 finish. Vrolijke Bull tegen Pijlloos werd gewonnen door Pijlloos. Na 3 nederlagen was de winst weer eens welkom. 8-5 de winst met een 180 score voor Nadia van der Kaay. Voor Vrolijke Bull gooide Frank Emmerik een 140 finish. Van BSEIDREN tegen Het Karrewiel 13 is geen uitslag bekend. De 180 teller staat nu op 47. De stand blijft exact hetzelfde. Op Dreef 12, The Dartons en Triple Trouble.

Reacties