Dartsnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto:

In sportcafé ’t Vaartje won Pim Bollen het bouwbedrijf van Leijsen Kleindongen-rankingtoernooi. In een zinderede finale, onder de deskundige leiding van Erwin van Riel, moesten alle negen legs gegooid worden om de winnaar aan te wijzen. Pim won na een zenuwslopend duel met 5-4. Hierna eindigden Erwin van Riel en Goof Verbunt. In de verliezerronde won Gert-Jan van Peer met 3-1 van Nick Dirven. Gert-Jan zorgde bovendien voor een smakelijke verrassing. Hij bracht voor alle deelnemers een blik met stroopwafels mee met het opschrift kampioenskoeken. Op voorhand had iedereen dus al prijs!

Pim Bollen/Frans Kemmeren koppelkampioen
In het koppeltoernooi ging de titel naar Pim Bollen en Frans Kemmeren. Pim pakte dus deze avond twe titels. Nick Dirven. Pim en Frans versloegen Hans de Jong en Erwin van Riel en stelden hiermee de titel veilig. Hierna volgden Goof Verbunt en Gert-Jan van Peer en Wilma Kemmeren en Nick Dirven. De hoogste uitworp kwam op naam van Hans de Jong met 115. Pim was bijzonder goed op dreef. Hij gooide liefst twee 180-ers. De volgende wedstrijd is op zaterdagavond 7 november.

WBDF competitie:
Winst voor ‘t Vaartje
In sportcafé ’t Vaartje heeft team ’t Vaartje goede zaken gedaan door met 6-3 te winnen van Punt uit uit Breda. Het betreft in de eerste divisie van de competitie van de WBDF. Na de singles stond het nog 4-4 door winst van Has de Jong en Davey Danyluk. Patty v.d. Wiel verloor nipt met 2-3. Ook voor Goof Verbunt was er verlies. Vervolgens werden drie van de vier koppelpartijen gewonnen. Ook de teamronde werd in winst omgezet. Davey gooide ook nog een 180-er. Toch is het team nog niet helemaal uit de degradatiezorgen. Hiervoor is nodig dat ’t Vaartje blijft winnen.

Reacties