Sven Wens wint darttoernooi De Valk

Foto:

Zondag 18 oktober j.l. vond in café de valk weer een toernooi plaats voor de open ranking. Er werd een single en een koppel toernooi verspeeld.
Het koppeltoernooi werd verspeeld in poules, de singles k.o.. Beide toernooien hadden daarna een winnaars en een verliezersronde. De opkomst was weer prima te noemen, vooral weer veel Belgische deelnemers konden worden begroet. Er werd gestart met de koppelwedstrijden.

Door winst op Corné van Mastrigt en Luc Clemens werden Patrick van Gelder en Stephan D’aes finalisten. Rob de Waal en Joep Smetsers werden finalisten na winst op Kevin Lens en Jurgen Evers. In de finale ging de winst met 4-1 naar Patrick en Stephan.

darts19101v.l.n.r. Patrick, Joep, Stephan en Rob

De verliezersronde werd gewonnen door Bjorn Vervloet en Jeffrey van Egdom die met 3-1 wonnen van Ronny Evenepoel en David van Cuyk.

darts19102v.l.n.r. Ronny, David, Bjorn en Jeffrey

De hoogste uitworp ging naar Rob de Waal met een perfecte 170 finish. Corné Van Mastrigt en Kevin Lens gooide 160 uit. Verder waren er uitworpen van David van Cuyk 116, 114 voor Ronny Evenepoel en Rob de Waal. Kevin Lens gooide ook nog 112 uit. Hierna gingen de singles van start. Sven Wens werd finalist door zeges op Dean de Wulf, Jurgen Evers, Steve Scheers, Luc Clemens en David van Cuyk. Jeffrey van Egdom werd ook finalist door winst op Steven Giebens, Stephan Eeckelaert, Corrné van Mastrigt en Ronny Evenepoel.
In de finale was Sven met 4-2 de beste en schreef het single toernooi op zijn naam

darts19103v.l.n.r. Jeffrey, winnaar Sven, Ronny en David

Nicky Schreurs won met 3-2 van Patrick van Gelder in de finale van de verliezersronde.

darts19104Nicky en Patrick
De hoogste uitworp was voor Ronny Evenepoel met 132 punten. Kenny Driessens gooide 123 uit en Kevin Lens 114. In totaal werd er 40 keer 180 gegooid die allen werden beloond met een gratis consumptie. Steve Scheers scoorde er 6 stuks, Ceken Ponnetsky had er 5. 3x 180 lieten Patrick van Gelder, Ronny Evenepoel en Jeffrey van Egdom noteren. 2x 180 was er voor Rob de Waal, Sven Pittoors, Jurgen Evers, Mark Bakx, Roger Hellebrand en Dennis Hendrickx. 1x 180 scoorden Luc Clemens, Sven Wens, Peter Driessens, Kevin Lens, Joep Smetsers, Stephan D’aes, Dean de Wulf en Corné van Mastrigt.

De uitslag

WINNAARS SINGLE                          WINNAARS KOPPELS
1. Sven Wens                                     1. Patrick van Gelder – Stephan D’aes
2. Jeffrey van Egdom                         2. Rob de Waal – Joep Smetsers
3. Ronny Evenepoel                           3. Kevin Lens – Jurgen Evers
David van Cuyk                                      Luc Clemens – Corné van Mastrigt
5. Corné van Mastrigt                         5. Andy Lammens – Ceken Ponnetsky
Stephan D’aes                                        Steve Scheers – Kenny Driessens
Luc Clemens                                           Stephan Eeckelaert – Roger Hellebrand
Kenny Driessens                                     Dean de Wulf – Peter Driessens

VERLIEZERS SINGLE                         VERLIEZERS KOPPELS
1. Nicky Schreurs                               1. Bjorn Vervloet – Jeffrey van Egdom
2. Patrick van Gelder                          2. Ronny Evenepoel – David van Cuyk
3. Sven Pittoors                                  3. Sven Pittoors – Steve Giebens
Andy Lammens                                       Nico Steenbergen – Mark Bakx

Het volgende open toernooi vindt plaats op zondag 1 november, single en koppels.

ZATERDAG 24 OKTOBER MIX KOPPEL KAMPIOENSCHAP DARTS IN CAFÉ DE VALK.
Traditiegetrouw vindt in oktober het mix koppelkampioenschap 501 plaats in Café de Valk. Een koppel bestaat uit 1 dame en 1 heer Het toernooi wordt op zaterdag 24 oktober voor de 28e keer verspeeld. Vorig jaar werd de titel behaald door Veronique en Mark Bakx, (dochter en vader), die hopelijk aanwezig zullen zijn om hun titel te verdedigen. Deelnemen mogen alleen Dongenaren en uiteraard ook alle competitiespelers en spelers die uitkomen voor Dongen in Brabant en Meierij cup. Er gaat gespeeld worden in poules met aansluitend een winnaars en verliezersronde. Het toernooi vangt aan om 19.30 uur tot die tijd kunt u inschrijven, wij rekenen weer op vele inschrijvingen.

Reacties