DVVC Meisjes E halverwege competitie nog ongeslagen én ze houden de NUL

Foto:

DVVC meisjes E zijn de competitie goed gestart. Tot nu toe is niet 1 wedstrijd verloren noch gelijk gespeeld. Afgelopen zaterdag 17 oktober is aangetreden tegen Good Luck, tot op dat moment de nummer 2 in de competitie. Een beetje gezonde spanning is dan altijd voelbaar. Instructies van de coaches was dan ook duidelijk: In samenspel “Vlammen”!

Al was het erg vroeg, het doel van Good Luck werd snel gevonden, de keepster meteen getest.Maar niet alleen de keepster van Good Luck deze keer, ook Do (DVVC-keepster) moest er, voor het eerst, aan te pas komen om het doel schoon te houden. Ondanks dat Good Luck veel tegenstand bood werd met een 0-9 voorsprong voor DVVC de rust ingegaan. Doordat daar na de rust nog 5 doelpunten bij kwamen werd de eindstand 0-14 in het voordeel van DVVC ME1.

De meiden hebben nu uit 5 wedstrijden de volle 15punten, 73 doelpunten voor en 0 tegen. Volgende week zijn de meiden competitievrij en daarna staat wederom Good Luck op het programma. Deze keer thuis. Wij wensen ze alvast veel succes en een sportieve wedstrijd.

Ook voetballen?
Zin gekregen om te komen voetballen? Bij DVVC trainen alle teams 2x per week, is op alle trainingsavonden de kantine geopend (voor verse koffie of thee voor je ouders of bijv. warme choco voor jezelf na de training) en binnen een leuke speelhoek voor je jongere broertjes of zusjes die meekomen. Kijk voor de juiste trainingsavonden en –tijden op www.dvvc.nl We zien je snel op Sportpark Dongekant – Sportlaan 4 – Dongen.

Reacties