Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto:

In sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart won kopman Jack Wijnen van topspeler de Fransman Richard Bitalis. In slechts 36 beurten was Jack al bij de finish. Hij liet het degelijke gemiddelde van 1.250 voor zich noteren. De overige spelers Kees Wittens, Willie Damen en Bart Hultermans kwamen er echter niet aan te pas. Kees kreeg maar 32 beurten, Bart maar 28 en Willie zelfs maar 26. Tegen zoveel geweld, van de potentiële kampioenskandidaat, was team interieur- en installatiebedrijf Bart Hultermans Dongen niet bestand. Door dit resultaat dreig team Hultermans wel in de degradatie zone te komen.

Biljartsport Landelijke derde divisie:
Opnieuw volle winst voor Lion van Loon
In sportcafé ’t Vaartje won team autobedrijf Lion van Loon Dongen met liefst 8-0 van team Stolting uit Zevenbergen. Er was een benauwde overwinning voor kopman Marrie Groenveld. Hij had aan de meet maar één luttele carambole over. De overige spelers namen een relatief grote voorsprong en zagen de winst n iet in gevaar komen. Arnoud van Rooij kwam uit op het degelijke gemiddelde van 0.535. Gerbert v.d. Lee deed het met 0.588 zelfs nog iets beter. Daniël v.d. Geld liet weer eens zien waartoe hij in staat is. Hij had maar 39 beurten nodig om de finish te bereiken. Hij kwam uit op het formidabele gemiddelde van 0.897. Hij maakte bovendien een mooie serie van zeven. Komende week volgt de confrontatie met de koploper ’t Steegje in Made.

Biljartsport vierde divisie:
SunControls gelijk tegen ‘t Vaartje
In sportcafé ’t Vaartje speelde team SunControls B.V. Tilburg gelijk tegen huisgenoot ’t Vaartje. Het werd 4-4. ’t Vaartje begon sterk. Er was winst voor Toon Verbunt op Jos Hamers en Leo Loonen op Anja Verbogt. In de tweede sessie herpakte team SunControls zich door winst van Anton Smulders op Ad Faro en Gerard Gabriëls op Danny van Kasteren. Anton zette het degelijke gemiddelde neer van 0.423. Gerard liet het mooie gemiddelde van 0.545 voor zich noteren. Toon excelleerde met het mooie gemiddelde van 0.500. Ook Leo deed het met 0.480 prima.

‘t Vaartje gelijk tegen P.C. Kamp
In sportcafé ’t Vaartje speelde team ’t Vaartje met 4-4 gelijk tegen team P.C. Kamp Scheeps- en Konstruktiewerken B.V. In de eerste sessie. Pakte team Kamp de punten. Piet Kamp had tegen Toon Verbunt maar 48 beurten nodig om de finish te bereiken. Hij zette daarme het goede gemiddelde neer van 0.416. Jan Ligtenberg pakte de winst op Leo Loonen met het degelijke moyenne van 0.423. In de tweede sessie herpakte team ’t Vaartje zich. Ad Faro speelde een puike partij en kwam uit op het voortreffelijke gemiddelde van 0.657. Hij had maar 38 beurten nodig om te finishen. Het duel der kopmannen werd een zinderende strijd. Danny van Kasteren nam een voorsprong op Fabian van Hees. Onder meer door een formidabele serie van negen, kwam Fabian echter weer langszij. Bij de stand 29-29 speelde Danny de partij uit en pakte de winst.

Biljartsport Districtscompetitie driebanden-groot
Nipt verlies team ‘t Vaartje
In sportcafé ’t Vaartje verloor team ’t Vaartje met 25-26 van team B.C.G. De enige winstpartij kwam op naam van reserve Ton Kemmeren. In maar 37 beurten was Ton al bij de finish. Hij won met het prachtige gemiddelde van 0.567. Henk Smolders senior kwam er in zijn partij niet aan te pas. Hij kwam totaal niet in zijn spel en verloor kansloos. Ad Smolders gaf in het duel der kopmannen uitstekend partij. Toch kwam Ad aan het eind van de wedstrijd slechts twee luttele caramboles te kort. Met het gemiddelde van 0.581 kan hij tevreden zijn. Hij kreeg immers maar 43 beurten. Zowel Ton als Ad maakten een mooie serie van vijf.

Verlies De Hoef
In Waalwijk verloor team de Hoef met 28-25 van team B.S.V. De enige winstpartij kwam op naam van Marcel Persoons. Hij kwam uit op het degeleijke gemiddelde van 0.500 precies. Kopman Paul Bruijstens speelde 0.970. Toch was dit onvoldoende voor de winst. Hij kreeg ook maar 34 beurten. Hij maakte nog wel een mooie serie van zeven. Ook Piet Kuijpers kon zijn partij niet in winst omzetten. Hij kwam aan de meet nog vijf caramboles te kort.

Gevoelig verlies Hazenberg
In sportcafé ’t Vaartje verloor team Hazenberg De Moer Grondwerken en Bestratingen met liefst 19-30. Theo Laros kwam er totaal niet aan te pas. Hij kreeg ook maar 27 beurten. Kopman Charles Mekes speelde een prima partij en kwam uit op het fraaie gemiddelde van 0..897. Toch was dit onvoldoende voor de winst. Hij kreeg maar 39 beurten. Embert Broekhoven kwam niet in zijn spel en verloor kansloos.

Biljartsport- districtscompetitie driebanden-klein:
Nipt verlies AK Deur & Interieur
In Sprang-Capelle verloor team AK Deur & Interieur Kaatsheuvel met 27-26 van team Landzicht. De enige verliespartij kwam op naam van kopman Jan Ligtenberg. Hij kreeg ook maar 27 beurten. Hij kwam uit op het voortreffelijke gemiddelde van 0.703. Winst leverde dit echter niet op. Een gelijkspel was er voor Jos Hamers. Jos kwam uit op 0.500 precies. Winst was er voor Johan Ligtenberg. In maar 41 beurten was Johan bij de finish. Hij liet het fraaie moyenne van 0.463 voor zich noteren.

Aankondigingen

Biljartsport Landelijke vierde divisie:
P.C. Kamp Scheeps- en Konstruktiewerken thuis
Team P.C. Kamp Scheeps- en Konstruktiewerken B.V. speelt komende vrijdagavond 23 oktober een thuiswedstrijd. Het betreft een wedstrijd in de 4e divisie van de KNBB. Winst is belangrijk om in de top mee te kunnen blijven doen. Dit team bestaat uit: Fabian van Hees, Willy v.d. Wiel, Jan Ligtenberg, Ton Kemmeren en Piet Kamp. De aanvang van de wedstrijden in sportcafé ’t Vaartje is 20.00 uur.

Biljartsport districtscompetitie driebanden-groot:
Hazenberg en ’t Vaartje thuis
Op dinsdagavond 27 oktober spelen de teams Hazenberg de Moer Bestrating & Grondwerkzaamheden en team sportcafé ’t Vaartje in eigen huis. Het zijn wedstrijden in het kader van de districtscompetitie driebanden-groot van het district Midden-Brabant. Team Hazenberg speelt tegen team Buro Balans uit Oosterhout. Team Hazenberg bestaat uit Charles Mekes, Embert Broekhoven, Jan Smeekens en Theo Laros. Team ’t Vaartje speelt op deze avond eveneens tegen een team van Buro Balans. Team ‘t Vaartje bestaat uit Ad Smolders, Henk Smolders jr., Henk Smolders sr. en Leo Loonen. De wedstrijden in sportcafé ’t Vaartje beginnen om 19.30 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen