Jeu de Boules De Vaart Erin

Foto:

Op de banen van gezelligheids-Jeu de Boules-vereniging De Vaart Erin (DVE) bij sportcafé ’t Vaartje werd de derde wedstrijd van het seizoen gewonnen door Lucien Snoeren en Wim Cleijn. De opkomst was opnieuw uitstekend. Hieronder ook weer enkele boulers, die voor het eerst deelnamen. Ook het weer was voortreffelijk.

Voor het eerst werden er wedstrijden gegooid op de nieuwe banen. Lucien en Wim waren in de finale te sterk voor Wichard Dirven en Frans Grootswagers. Het werd een zinderende finale, die uiteindelijk werd afgesloten met een uitslag van 13-10. Lucien en Wim wonnen in de halver finale van Rinus de Bruijn en Wim Roos. Frans en Wichard waren hier te sterk voor Erwin van Riel en Stijn Kennekens. Omdat de wedstrijd werd gehouden op dierendag kregen de deelnemers en toeschouwers “konijnenvoer” voor gezet. Een origineel idee. De aanwezigen lieten de komkommmer, paprika, bleekselderie enz. uitstekend smaken.

Wil Brekelmans blijft aan de leiding
In de ranking blijft Wil Brekelmans na drie wedstrijden aan de leiding. Wil staat op 26 punten. Hij wordt op de voet gevolgd door Frans Grootswagers en Lucien Snoeren met 25 punten. Helga Snoeren volgt vervolgens met 23. Wim Cleijn staat dankzij de winst nu op een mooie vijfde plaats met 19 punten. Voor de ranking tellen de tien beste wedstrijden mee. Er worden vijftien wedstrijden gegooid. De volgende wedstrijd is op zondagmiddag 25 oktober. Dan staat het herfsttoernooi op het programma.

Reacties